Galatasaray Florya’da özel gün!

Florya’da özel gün!

17.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un 17 Mayıs 2000 tarihinde kazandığı UEFA Kupası’nın 13’üncü yıl dönümü kutlandı.

Florya’da özel gün

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde verilen davete, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, dönemin kulüp başkanı Faruk Süren, dönemin yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Fatih Terim, Terim’in o dönemdeki yardımcıları Müfit Erkasap ve Bülent Ünder ile kupayı alan kadroda bulunan bazı futbolcular katıldı.
Davette gazetecilere açıklamalarda bulunan eski milli futbolcu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, 13 yıl önce kazandıkları başarının tekrarlanmasını arzu ettiklerini belirterek, “Güzelliği anlatırken, bir taraftan da ülke futbolu için başarının tekrarlanmasını isterdik. Geçtiğimiz bu sezon, buna çok yaklaşıldı. Özellikle Fenerbahçe’nin tekrarlama ihtimali çok yüksekti ama kısmet değilmiş” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Metin Oktay fair-play yarışması

Galatasaray, efsane futbolcusu Metin Oktay adına “fair play” yarışması düzenleyecek. Yarışmada, amatör veya profesyonel futbolun her kesiminden fair play ruhuna uygun örnek davranışları gerçekleştirmiş kişi ya da kurumların aday olabilecekleri belirtildi. Yılda bir kez Metin Oktay’ın ölüm tarihi olan 13 Eylül’ü içine alan haftada gerçekleştirilecek ödül töreninde, birinci 50 bin lira kazanacak.