Galatasaray Florya'da 40 Aslan!

Florya'da 40 Aslan!

19.06.2016 - 10:41 | Son Güncellenme:

Tarık Çamdal, Salih Dursun, Jem Paul Karacan, Bilal Kısa, Olcan Adın, Donk, Chedjou gönderilmek isteniyor ama hiç adım atılmadı. Başkan çözüm bulamazsa Florya'da tam 40 futbolcu iş başı yapacak.

Floryada 40 Aslan

G.Saray'da 3 kritik soru yeni sezon öncesinde yanıtını bekliyor: 1- CAS karan ne olacak? 2- Yeni teknik direktör kim seçilecek? 3- Yeni sezon kadrosunda, takımda yer alan 40 oyuncu nasıl elden çıkartılacak?

Haberin Devamı

Önümüzdeki hafta CAS'ın UEFAnın verdiği bir yıllık ceza ile ilgili kararı açıklaması bekleniyor. CAS cezayı bozarsa Aslan için Avrupa bileti tam bir piyango olacak. Olumsuz kararda ise son umut tükenecek ama planlar zaten buna göre yapıldı.

Hoca belirsiz, eller kollar bağlı

Ancak eldeki personelin fazlalığı 10 gün içinde çözüm bulunmazsa Başkan Dursun Özbek başını ağrıyacak. Çünkü G.Saray, 1 Temmuz'ta Florya'da yeni sezonun açılışını yapacak ve çalışmalar start alacak. Milli oyuncular ve yabancıların 10 Temmuz'da başlayacak İsviçre kampına katılması bekleniyor. Ancak 40 isimden şu ana kadar giden oyuncu sayısı sıfır. Bu nedenle Dursun Özbek, oyuncularla kiralama ve sözleşme fesih için sıkı pazarlıklara girişecek.

Haberin Devamı

Gençleri yeniden kiralık olarak göndermek isteyen Dursun Özbek, yeni teknik direktör de belli olmadığı beklemede. Gönderilmesi planlanan Tarık Çamdal, Salih Dursun, Jem Paul Karacan, Bilal Kısa, Olcan Adın, Donk, Chedjou gibi isimler başta birçok oyuncu ile ilgili karar da veremiyor. 40 futbolcuyu 28'e indirmek zorunda olan Başkan Özbek, 4-5 transfer yaparsa takımdan en az 17 oyuncu gönderilmek zorunda.

(Akşam)