Galatasaray Forvetlerin sahnesi!

Forvetlerin sahnesi!

13.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadıköy’de hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’ın gol atma zorunluluğu sahneye iki dev ismi; Diagne ve Soldado’yu sahneye çıkaracak.

Forvetlerin sahnesi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde takımların beraberlik lüksü yok. Kadıköy’de iki ezeli rakibin mücadelesinde gol atma zorunluluğundan dolayı hem Roberto Soldado hem de Mbaye Diagne’ye büyük iş düşecek.

Haberin Devamı

Sezonun ikinci yarısında kişisel anlamda farklı hikayeler ortaya koyan iki yıldız forvetin rakamlarına göz atmakta fayda var. Kasımpaşa’dan Galatasaray’a gelen Diagne, şu anda 23 maçta 26 golle Avrupa’nın bile en skorer isimlerinden. Ancak Galatasaray’da henüz istenen seviyede değil. Fiziksel olarak tam oturmayan Senegalli, 6 lig maçında 6 gol attı, 4’ü penaltıdan. Fenerbahçe maçı 28 yaşındaki yıldız için fırsat olacak. Kadıköy’de Drogba’nın, Jardel’in, Baros’un ve Burak Yılmaz’ın yapamadığını Diagne’nin önünde gerçekleştirme şansı var.

Ersun Yanal’ın gelmesiyle ilk 11’e alınan Soldado, bir nevi yeni transfer sayılır. Cocu ve Koeman istenmeyen adamı İspanyol, Yanal’la hayat buldu.

33 yaşındaki forvet sezonun ikinci yarısında ilk gollerini bulurken 4 gol 4 asistle oynuyor. Tecrübeli yıldız, son 5 maçta da 3 gol 2 asistle formda olduğunu gösteriyor.