Dünya Kupası Fransa temkinli, Faslılar iddialı

Fransa temkinli, Faslılar iddialı

14.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Deschamps, “Her iki takımın şansları eşit” derken, Fas Teknik Direktörü Regragui ise “Kupayı kazanmak istiyoruz. Belki başka bir fırsatımız olmayacak” diye konuştu

Fransa temkinli, Faslılar iddialı

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps ve Fas Milli Takımı Teknik Direktörü Regragui, bugünkü ikinci yarı final karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fas’ın şu ana kadar sadece bir gol yediğine dikkat çeken Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, “Fas takımı takdir edilmeyi hak ediyor. Sadece bir gol yiyerek bu kadar fazla büyük rakibe karşı kazandılar. Bu demek oluyor ki; artık yaptıkları şey sürpriz değil. Turnuvanın en iyi savunma yapan takımı onlar” ifadelerini kullandı.

Didier Deschamps her iki takımın turu geçme şanslarını da değerlendirdi: “Evet bence bizim kadar onların da turu geçmek için şansları var. Her iki takımın şanslarının yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. Arkalarında önemli bir taraftar desteği var. Yarı final maçı da epey gürültülü olacak, oyuncularım bu konuda uyarıldı.”

Fas Milli Takımı teknik direktörü Walid Regragui ise “Dünya Kupasını kazanmak istiyoruz. Bu sadece lafta değil, daha ileri gitmeliyiz, belki başka bir fırsatımız olmayacak” dedi ve şöyle devam etti: “Favori değiliz ama kendimize güveniyoruz. Fransa bize top verirse alırız ama vereceklerini sanmıyorum. Bu yüzden onları durdurmaya çalışacağız. Bizim için anahtar ruh, her zaman iyi bir ruhla kaliteli bir oyun oynuyoruz.”

Haberin Devamı