Galatasaray Fransa'da Sacha Boey çılgınlığı! Milli takım için çağrı yapıldı

Fransa'da Sacha Boey çılgınlığı! Milli takım için çağrı yapıldı

18.09.2023 - 19:13 | Son Güncellenme:

Sarı-Kırmızılılar'da geçen sezon başında gönderilecekler listesinin en başında adı yazan genç sağ bek inanılmaz bir performansla önce takımda kalmış, ardından da Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti. Bu sezon da çıkışını sürdüren Sacha Boey, Fransa'da gündem oldu.

Fransada Sacha Boey çılgınlığı Milli takım için çağrı yapıldı

Galatasaray'da geçen sezondan bu yana sergilediği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan Sacha Boey, Fransa'da gündem oldu. Fransız basınında yer alan haberde; 23 yaşındaki genç futbolcunun Fransa Milli Takımı'nda şans bulması gerektiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fransa'nın son yıllardaki tek zayıf bölgesinin sağ bek olduğuna değinilen haberde, Boey'un bu mevki için ciddi bir alternatif haline geldiği ifade edildi. Fransa'nın teknik direktörü Didier Deschamps'ın bu bölgede Benjamin Pavard, Jules Kounde ve Jonathan Clauss gibi isimleri denediği ancak istediği verimi alamadığına vurgu yapıldı.

Fransada Sacha Boey çılgınlığı Milli takım için çağrı yapıldı

Haberin Devamı

Fransa Milli Takımı'nın sağ bek sorununa Sacha Boey'un çare olabileceği belirtilirken, Galatasaraylı yıldızın en azından bir şansı hak ettiğinin altı çizildi. 2021 yılında Rennes'den Galatasaray'a transfer olan Boey'un, sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmez ismi haline geldiği aktarıldı.

23 yaşındaki futbolcunun, Türkiye'de mevkisinin en iyilerinden biri olarak kabul edildiği de haberde yer aldı. Avrupa'nın önemli takımları tarafından takip edilen Sacha Boey'un, en geç önümüzde yaz Avrupa'ya transfer olmasının beklendiği kaydedildi.

Haberin Devamı

2021 yılında transfer olduğu Galatasaray'da 62 maça çıkan Sacha Boey, 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi

Fransada Sacha Boey çılgınlığı Milli takım için çağrı yapıldı

Yazarlar