Fenerbahçe Fred ve Szymanski, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Canlı yayında duyurdu

Fred ve Szymanski, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Canlı yayında duyurdu

26.10.2023 - 13:59 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe bu akşam sahasında Bulgaristan ekibi Ludogorets'i konuk edecek. Bu karşılaşma öncesinde sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde bugüne kadar oynadığı 17 karşılaşmadan da galip ayrılan Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde bu akşam Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i Kadıköy'de konuk edecek.

Haberin Devamı

Bu karşılaşma öncesindeki son gelişmeleri Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de değerlendirdi. Serkan Özen'in sorularını yanıtlayan Senad Ok, sarı-lacivertlilerin Ocak ayında sarı-lacivertlilerin transfer yapacağı bölgeyi duyurdu. Senad Ok ayrıca Fred ve Szymanski hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"TADIC VE DZEKO OLMAYACAK"

"Fenerbahçe'nin Avrupa'da iyi gitmesi çok önemli. Fenerbahçe lider çıkmak istiyor gruptan çünkü 1 maç daha eksik oynayacak grupların ardından. Bu akşam oynanacak maçı da kazanarak liderliğini garantilemek istiyor. Bugün Tadic ve Dzeko'nun yedek başlamasını bekliyorum. Fred ise bu akşam oynayacak. Fred çok önemli bir yere sahip oyunda. Merkez noktası çok önemli. Ferd'in olmasını bekliyorum. Osayi-Ferdi-Beca ve Djiku'dan oluşan bir savunma hattı bekliyorum. Szymanski'nin bu akşam dinlendirileceğini düşünüyorum."

Haberin Devamı

Fred ve Szymanski, Fenerbahçeden ayrılacak mı Canlı yayında duyurdu

"FENERBAHÇE'DE DİĞER SPOR BRANŞLARINDAKİ BAŞARILAR BİR GELENEK"

"Fenerbahçe yıllardır tüm branşlarda kazanmaya devam ediyor. Aziz başkan döneminde de böyleydi Ali bey de bu geleneği devam ettiriyor. Fenerbahçe 20 sene önce de bu şekilde devam ediyordu. Olimpik anlamda da bir vizyonu var Fenerbahçe'nin... Kazanması değerli ama sürekli devam ediyor bu yapı. İnsanlar başta futbol olmak üzere her branşta şampiyonluk istiyor."

"HENÜZ HİÇBİR OYUNCUYA RESMİ TEKLİF GELMEDİ"

"Ben geçen bir yetkili ile görüştüm. Bazı futbolcular takip ediliyor. Napoli, Ferdi'yi takip ediyor ama henüz resmi bir teklif yok. İlgilenenler ve takip edenler oluyor. Szymanski başta olmak üzere birçok oyuncuya teklif gelmesini bekliyorum. Şu anda hiçbir resmi teklifin gelmediği yetkililer tarafından bana söylendi. Hiçbir oyuncuda çıkış maddesi yok. Bu da Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor. Bu şekilde devam ederse Szymanski, Arda Güler'i geçebilir. Fenerbahçe özellikle Avrupa'da böyle devam ederse bu satışlar devam edebilir."

Fred ve Szymanski, Fenerbahçeden ayrılacak mı Canlı yayında duyurdu

"STOPER TAKVİYESİ YAPILACAK"

"Serdar Aziz'in darbeye bağlı sakatlığı var. Yaklaşık 5-6 hafta sonra çalışmalara başlayacak. Luan Peres yok Djiku, Afrika Kupası'na gidecek. Fenerbahçe stopere bir takviye yapacak. Oyuncu arayışı sürüyor. İlerleyen programda somutlaşan bir isim olursa paylaşırız. Serdar, Peres ve Djiku'nun Afrika Kupası'na gitmesiyle devre arasında bir stoper takviyesi yapılacak."

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE'DE KOLAY KOLAY BİR AYRILIK YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

"Fenerbahçe'den kimse ayrılmak istemiyor. Hoca bir takım oluşturmak istiyor. Her şey kusursuz değil ama bir ekip var. Fenerbahçe mümkün olduğunca bu ekiple devam etmek istiyor. Ekstra bir teklif olmadıkça kolay kolay ayrılacak oyuncu olacağını düşünmüyorum. Batshuayi'yi bunun dışında tutuyorum. Havayı bozmamak istiyor yönetim."

Fred ve Szymanski, Fenerbahçeden ayrılacak mı Canlı yayında duyurdu

"İKİ DERBİYİ KAZANANAN PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜ ALABİLİR"

"Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde iki maçı da kazanan takım psikolojik üstünlüğü ele geçirebilir. Fenerbahçe mi daha güçlü Galatasaray mı daha güçlü bunu bilemiyoruz. Galatasaray iki maçı da kazanırsa camia ve hava başka olur. Fenerbahçe kazanırsa yine aynı şekilde farklı olabilir."

Haberin Devamı

"TADIC GELECEĞİ GÖRDÜ"

"Szymanski iyi oyuncu ama onu oynatan da Tadic... Tadic'e topu atıyorlar herkesi sakinleştiriyor. Panik anında düğmeye basın butonu... Panik anında topu Tadic'e veriyorlar. Fred de önemli Szymanski de önemli ama Tadic bence en önemlisi. Sırbistan Milli Takımı'nda Tadic'in kaslarını sayıyorlardı. Profesyonel bir oyuncu işine saygı gösteriyor. BElli ki burada mutlu. Birçok teklif aldı. Dzeko gibi aynı dili ve kültürü yaşadığı oyuncuyla takımın liderliğini yapıyorlar. Hoca da saha içi yetkiyi verdi. Bir insan büyük bir kulübe gelip bu kadar seviliyorsa ve saha içi yetki veriliyorsa daha isteyebilir ki? Tadic akıllı oyuncu. Tadic'in Ajax'ın şu anki durumuna bakılınca geleceği görmüş. Demek ki Fenerbahçe'de başarılı olacağını düşündü ki geldi."

Fred ve Szymanski, Fenerbahçeden ayrılacak mı Canlı yayında duyurdu

"LIVAKOVİC HATALI GOL YEDİĞİ ANDA KAFAYA TAKIYOR"

"Livakovic bire birde tanımıyorum ama kendisiyle aldığım bilgiler var. Gol yediği zaman yediremiyor kendine biraz hırs yapıyor. Hatalı gol yediğini düşündüğü anda onu telafi etmek istiyor. Sekerek çıkardığı bir pozisyon vardı. Sakatlığı yok ama karakter yapısı hatalı gol yediğini düşündüğü anda onu telafi etmek istiyor."

Haberin Devamı

Fred ve Szymanski, Fenerbahçeden ayrılacak mı Canlı yayında duyurdu

"İRFAN CAN KAHVECİ YARDIMCI OYUNCU ROLÜNDE"

"İrfan Can Kahveci bir yardımcı oyuncu. Yardımcı oyuncu oscarına aday olur ama başrol oyuncusu ödülüne aday olamaz. Başrol oyuncuları Tadic ve Dzeko... Bu oyuncuların olduğu yerde yardımcı oyuncu rolünde olabilir. İrfan Can Kahveci yetebekli bir oyuncu ama onlardan olmadıkları bir şeyi yapmasını bekliyorsun. O baskıyı yönetmesini bekliyorsun. Tadic'in yaptığını nasıl yapsın? Birkaç maç yapar ama sonrasında sosyal medya eleştirisi ve tribün protesto olur. Daha az baskı altında oynuyor. Bu performansına yansıyor."

Fred ve Szymanski, Fenerbahçeden ayrılacak mı Canlı yayında duyurdu

"KADRODA BİRKAÇ SÜRPRİZ OLABİLİR"

"Fred'i bekliyorum ama Tadic ile Dzeko'yu beklemiyorum. Geri dörtlü ideal olur. Bunun dışında birkaç sürpriz olabilir. Dzeko, Szymanski, Tadic, İsmail ve İrfan Can değişebilir. Diğerleri oyunda olur. Fred'in yanında veya önünde kim olur bunu akşam göreceğiz."

Yazarlar