Galatasaray Galatasaray aradığı yıldızı Dünya Kupası'nda buldu!

Galatasaray aradığı yıldızı Dünya Kupası'nda buldu!

27.11.2022 - 18:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray, ocak ayındaki ara transfer için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar yerine alınacak yıldız ismi belirledi. Galatasaray yönetimi, futbolcunun menajeri ile temasa geçti. Aslan'ın diğer ilgilendiği isim ise Milan'da forma giyiyor.

Galatasaray aradığı yıldızı Dünya Kupasında buldu

Sezon başında yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken, kadrosuna kattığı Mauro İcardi, Juan Mata, Dries Mertens, Lucas Torreira gibi yıldızlarla gövde gösterisi yapan Galatasaray devre arasında da şova hazırlanıyor. Aslan takımdan ayrılması beklenen Patrick van Aanholt'un halefini DÜnya Kupası'ndan buldu. Galatasaray'ın ilgilendiği diğer isim ise Milan'da forma giyiyor.

Haberin Devamı

OLIVEIRA SAKATLANDI
Sarı-kırmızılı takımda Sergio Oliveira idmanı yarım bıraktı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Bugün yapılan antrenmanın son bölümünde girdiği ikili mücadelede ayak bileği burkulan Sergio Oliveira idmanı yarım bıraktı. Portekizli futbolcunun durumu pazartesi günü çekilecek MR’dan sonra netlik kazanacak."

Galatasaray aradığı yıldızı Dünya Kupasında buldu

ISMAIL JAKOBS İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Savunmanın soluna takviye yapmayı planlayan Galatasaray, 2022 Dünya Kupası'nda Senegal forması giyen Monaco'lu Ismail Jakobs için harekete geçti.

Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın Ismail Jakobs'un menajeri ile temasa geçtiği ve Monaco ile görüşmeye hazır olduğu öğrenildi. 23 yaşındaki Senegalli sol bek orta sahanın solunda da görev yapabiliyor.

Haberin Devamı

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO
Monaco ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jakobs için Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duracağı ifade ediliyor. Piyasa değeri 7 milyon Euro civarında olan Senegalli sol bekin satın alma opsiyon fiyatının da makul bir düzeye çekilmeye çalışılacağı da gelen haberler arasında.

DÜNYA KUPASI'NDA 2 MAÇTA OYNADI
Ismail Jakobs, 2022 Dünya Kupası'nda Senegal'in Hollanda ile oynadığı maçın 2. yarısında oyuna girerken, Senegal'in Katar ile oynadığı maçta ilk 11'de forma giydi.

Galatasaray aradığı yıldızı Dünya Kupasında buldu

MILAN TOURE İLE YOLLARI AYIRACAK
Sarı-kırmızılı takımın bir diğer transfer hedefi ise Milanlı yıldız... İtalyan basınında yer alan haberde, Stefano Pioli'nin çalıştırdığı takımda gelecek futbolcular kadar gidecek isimlerin de önemli olduğu kaydedildi. İtalyan temsilcisinde takımdan ayrılması muhtemel oyunculardan biri de Fode Ballo-Toure ile olarak gösterildi. 2021 yazında Monaco'dan, Milan'a gelen 25 yaşındaki sol bekin daha fazla oynayabileceği bir takıma transferine sıcak baktığı ifade edildi.

GALATASARAY TAKİPTE
Toure'ye Fransa'dan birkaç kulübün ilgisi olduğunun altı çizilirken, Galatasaray'ın da oyuncuyu yakından takip ettiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların ayrıca yaz transfer döneminde de Toure için teklifte bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Milan'ın, ise kadroda çok ihtiyaç duyulmasa da Senegalli oyuncuyu kolay kolay satmaya niyeti olmadığı belirtildi. İtalyan temsilcisinin, geçen sezon 5 milyon euro bonservis ödediği Toure'den benzer bir gelir beklediği kaydedildi.

Bafetimbi Gomis'in FC Nantes'e Attığı Gol