Galatasaray Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'de aklıselim galip gelmeli

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'de aklıselim galip gelmeli

05.04.2024 - 16:54 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa'da bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçede aklıselim galip gelmeli

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Başkan Özbek'in açıklamaları şöyle: "Şanlıurfa daha önce ziyaret ettiğim, çok güzel bir şehir. Çok güzel insanları var. Pazar günü oynayacağımız Süper Kupa maçı için buradayız.

100. yılın Süper Kupası'nın burada oynanması önemli. 6 Şubat depremlerinden etkilenmiş bir vilayet. O yüzden ayrıca önemli. Burada depremden etkilenmiş kardeşlerimle konuşmak için erken geldim. Özellikle deprem bölgesinde insanlara dokunmak, acılarını hafifletmek için çok önemli. Burada oynayacağımız maçın geliri de depremzedelere gidecek. Bunu çok önemsiyoruz. Bölge insanının Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemesi çok önemli.

'F.BAHÇE'DE AKLISELİM GALİP GELMELİ'

Fenerbahçe'de aklıselimin galip gelmesi, bölge insanının bu maçı seyretmesine imkan verilmesi lazım. Tüm yönetim kurulum burada. Maçı seyretmek isteyen tüm arkadaşlarımı da davet ettim. Geçen hafta Kahramanmaraş'taydık. Deprem bölgesindeki faaliyetlerimizi sürdürüyor. Bölge insanına dokunmak, buranın moral-motivasyonunu yükseltmek çok önemli."

 

Yazarlar