Galatasaray Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası manşetlerde Icardi var: Muhteşem bir rekora imza attı!

Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası manşetlerde Icardi var: Muhteşem bir rekora imza attı!

22.10.2023 - 11:01 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray derbi mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren goller Mauro Icardi'den geldi. Dünya basını Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası manşetlerde Icardi var: Muhteşem bir rekora imza attı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı RAMS Park'ta Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 mağlup etti. Mauro Icardi, Beşiktaş'a attığı iki golle Galatasaray tarihinin derbilerde en fazla gol atan yabancı futbolcusu oldu.

Haberin Devamı

Arjantinli yıldızın Beşiktaş karşısındaki dublesi dış basında da geniş yank buldu. Fransa, İtalya ve Arjantin basını, Icardi'ye övgüler yağdırdı.

TUTTOMERCATO: BEŞİKTAŞ'I İKİ GOLLE DEVİRDİ

İtalya'dan Tuttomercatoweb, "Süper Lig'de yıkıcı etki! Icardi, Beşiktaş'ı iki golle devirdi" başlıklı haberinde şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye ligi giderek bir Mauro Icardi şovuna dönüşüyor. Inter'in eski kaptanı,Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Beşiktaş derbisinde attığı iki golle çift hanelere ulaştı. Maurito affetmedi ve Oxlade-Chamberlain'in eşitliği sağlamasının ardından mücadelenin kilidini açarak galibiyet golünü buldu."

Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası manşetlerde Icardi var: Muhteşem bir rekora imza attı

L'EQUIPE: İKİ KEZ ÖNE GEÇİREN GOLÜ ATTI

Fransa'dan L'Equipe de Mauro Icardi'nin Beşiktaş derbisinde attığı iki golü manşete taşıdı. Haberde "Bu yaz PSG'den Galatasaray'a kalıcı olarak transfer olan Mauro Icardi sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Arjantinli forvet Cumartesi günü iki gol atarak takımını Alex Oxlade-Chamberlain'in eşitlik golüne rağmen Beşiktaş karşısında 2-1'lik galibiyetine taşıdı. Icardi 10 golle Süper Lig'in en golcü oyuncusu ve Galatasaray'ın yenilmezlik serisinde büyük bir katkı sağladı." denildi.

Haberin Devamı

FOOTMERCATO: ICARDI DERBİYİ KAZANDIRDI

Fransa'dan Footmercato, Mauro Icardi'nin attığı iki golle Beşiktaş karşısında Galatasaray'a derbiyi kazandırdığına vurgu yaptı. Haberde "Süper Lig'in 9. haftası Galatasaray ve Beşiktaş arasında büyüleyici bir karşılaşmaya sahne oldu. Türkiye liginde İstanbul'un önde gelen iki futbol kulübü arasında çekişmeli bir karşılaşm oldu. Mauro Icardi ve arkadaşları derbiyi kazanarak bir başka İstanbul devi Fenerbahçe'den zirveyi aldı." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası manşetlerde Icardi var: Muhteşem bir rekora imza attı

TYC SPORTS: ICARDI İNANILMAZ BİR SEVİYEYE ULAŞTI

Arjantin'den TyC Sports, Mauro Icardi'nin Galatasaray'da attığı gollerle kariyerinde inanılmaz bir seviyeye ulaştığını haberleştirdi.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Mauro Icardi, Galatasaray'ın Türkiye Süper Ligi'nin dokuzuncu haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada iki gol birden attı. Böylece eski Inter forveti oynadığı dokuz maçta attığı 10 golle ligin gol krallığı listesinde ilk sıraya yerleşti. Buna ek olarak, kulübe geldiğinden beri inanılmaz bir rekora imza attı. Icardi oynadığı her 66 dakikada bir gol atıyor ya da asist yapıyor. 30 yaşındaki oyuncunun Türkiye'de mevcut formu gerçekten muhteşem... Bu sezon takımının gollerinde oynadığı maçlardan daha fazla doğrudan katkısı var: sahada kaldığı 15 maçta 14 gol attı ve iki asist yaptı. Icardi, Galatasaray formasıyla toplamda sadece 3104 dakikada 37 gol attı ve 10 asist yaptı. Başka bir deyişle, oynadığı her saat skor tabelasında bir etkisi var."

Haberin Devamı

EL GRAFICO: GOL ADAMI! DERBİDE DUBLE YAPTI

Arjantin'den El Grafico, Mauro Icardi'nin Beşiktaş karşısındaki performansını "Gol adamı" şeklinde nitelendirdi.

Haberde "Mauro Icardi, Türkiye'de bir kez daha kahramanlık pelerinini giydi. Arjantinli  attığı iki golle Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmesini ve ligin zirvesine geri dönmesini sağladı. Arjantinli oyuncu İstanbul'a geldiğinden beri sarı kırmızılı takımın tüm taraftarları tarafından seviliyor ve her geçen gün kendisine duyulan sevgiyi haklı çıkarıyor. Eski Inter oyuncusu 26. dakikada harika bir bitirişle takımını öne geçirdi. Bir kişi eksik oynamalarına rağmen Icardi sekiz dakika kala penaltı noktasından bir gol daha atarak galibiyeti perçinledi." denildi.

Haberin Devamı

Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası manşetlerde Icardi var: Muhteşem bir rekora imza attı

Yazarlar