Futbol Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle

Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle

26.02.2014 - 20:58 | Son Güncellenme:

Ya yenmek,ya yenilmek.Galatasaray Chelsea maçı canlı internetten izle kanalı.Galatasaray Chelsea maçı izle video görüntülü anlatım Milliyet aracılığı ile sizlerle. Galatasaray Chelsea maçı detayları burada...

Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle

Ya yenmek,ya yenilmek.Galatasaray Chelsea maçı canlı internetten izle kanalı.Galatasaray Chelsea maçı izle video görüntülü anlatım Milliyet aracılığı ile sizlerle. Galatasaray Chelsea maçı detayları burada...

Haberin Devamı

Galatasaray'ın resmi twitter sayfasından kar göndermesi!

Galatasaray'ın resmi twitter sayfasından bu akşamki maç ile ilgili paylaşılan uyarı dikkat çekti.Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki önemli maçta Mourinho'nun Chelsea'sini TT Arena'da ağırlıyor. 21:45'te başlayacak dev karşılaşma öncesi Sarı Kırmızılı kulübün resmi twitter sayfasından yapılan paylaşım şaşırttı.

Galatasaray'ın resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda maça metro ile gelecek taraftarları, metro çıkışı başlayacak kar yağışına karşı uyardı. Sponsor firma Turkish Airlines maç öncesinde Juventus galibiyetini hatırlatarak ''Metro ile gelecek taraftarlarımız, metro çıkışı başlayacak kar yağışına dikkat edin! '' göndermesinde bulundu.Bu uyarı Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında Juventus ile TT Arena'da kar yağışı altında oynadığı karşılaşmayı akıllara getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle

Galatasaray-Chelsea maçının anket sonuçları
Şampiyonlar Ligi'nde bu gece Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Chelsea maçı öncesi Skorer'in düzenlediği anketin sonuçları belli oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Galatasaray, bu gece İngiliz devi Chelsea ile tarihi bir maça çıkacak. Türk Telekom Arena'daki maç öncesi yaptığımız ankette ilginç sonuçlara ulaştık.
Skorer'de yapılan ve 148 bin kişinin katıldığı ankette, katılımcıların yüzde 56'sı "Galatasaray kazanır" derken, yüzde 37'si Chelsea'yi favori gösterdi. Yüzde 6'lık kesim ise mücadelenin berabere sonuçlanacağını tahmin etti.
Galatasaray Teknik Direktörü Mancini Chelsea'nin tur şansını yüzde 80 olarak gördüğünü açıklayıp herkesi şaşırtmıştı.
İşte anket sonuçları:
Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle
"Sabri... çerçeveyi tutturursa atar"
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Türk Telekom Arena'da Chelsea'yi ağırlayacağı maç öncesi sokağın nabzını sizler için tuttuk.

Florya'da neler oluyor?
Mancini Chelsea maçı ilk 11'ini belirledi
ini, Chelsea karşısında sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde belirledi. Bu sabah yapılan antrenmanda kafasındaki 11'i denedi. Burak Yılmaz tercihi ise şaşırttı.
Bu zorlu karşılaşmanın tüm detaylarını Skorer'de bulabilir, mücadeleyi 21:45'ten itibaren görüntülü canlı anlatım ile takip edebilirsiniz.
Florya'daki saban yapılan ter idmanında ise Teknik Direktör Roberto Mancini kafasındaki 11'i denedi. İtalyan hocanın Hajrovic'i 11'e alıp, Burak'ı yedek takımda oynatması kafa karıştırdı. Ancak maçta bunu uygulayıp uygulamayacağı ise merak konusu!
Skorer'in haberine göre; bu şablon ile Drogba'nın ilerde tek forvet olarak düşünüldüğü, Sneijder ve Hajrovic'in kanatlarda, Melo ve Selçuk'un ise ortada düşünüldüğü vurgulandı.Mancini'nin Ceyhun'a ise yine dörtlü savunmanın önünde şans verdiği belirtildi.
İtalyan teknik adamın savunma hattını ise Eboue-Chedjou-Semih-Telles'ten oluşturacağı kaydedildi.
Mancini'nin kafasındaki 11'de sadece Burak ile Hajrovic arasında kararsız kaldığı, buna da statta karar vereceği belirtildi.
İtalyan teknik adam bu maçta kamp kadrosunu 19 kişiden kurarken, ara transfer döneminde alınan ama UEFA listesinde yer bulmayan Veysel, Ontivero, Salih, Umut, Koray ve Oğuzhan maç kadrosunda bulunmuyor.
Galatasaray maçtan 2 saat önce Levent'te dinlenmeye çekildiği bir otelden Türk Telekom Arena'ya geçecek.
Avrupa’da 254. randevu
Cim-Bom, Avrupa kupalarındaki 254. sınavını Chelsea karşısında verecek. Avrupa’daki en başarılı Türk takımı olan Galatasaray geride kalan 253 maçta 97 galibiyet ve 91 yenilgi aldı, 65 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. Rakip fileleri 356 kez havalandıran Aslan kalesinde 365 gol gördü.
En pahalı 5. takım
Chelsea takımı, Galatasaray’ın yaklaşık üç katı kadro değerine sahip. Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalan takımlar arasında en pahalı 5. ekip olan Chelsea’nin değeri 925 milyon lira olarak hesaplandı. Galatasaray’ın değeri ise transfermarkt sitesinin verilerine göre 355 milyon lira. Cim-Bom son 16 takımları arasında kadro değeri olarak sadece Olympiakos’u geçebiliyor.
Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle
Chelsea'nin muhtemel 11'i
Chelsea: Cech, Terry, Cahill, İvanovic, Azpilicueta, Ramires, Luiz, Shurrle, Willian, Hazard, Torres