Kadınlar Futbol Ligi Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti

Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti

22.10.2022 - 17:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 2'nci maçında Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nı deplasmanda 2-1 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek 2'de 2 yaptı.

Galatasaray deplasmanda Fenerbahçeyi 3-2 mağlup etti

Beylerbeyi 75'inci Yıl Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Fenerbahçe; Ezgi, Busem, Cansu, Nina, Sevinç, Meryem, Fatma, Ecem, Marcano, Coleman ve Kennya ilk 11'iyle başladı. Galatasaray'ın ilk 11'i ise Handan, Berna, Emine Demir, D enda, İlayda, Emine Esen, Ebru, Derya, Bakarandze, Santos ve Yağmur'dan oluştu. Fenerbahçe, 24'üncü dakikada Kennya'nın attığı gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçti. 45+3'üncü dakikada Galatasaray, Denda'nın attığı gol ile skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, 49'uncu dakikada Coleman'ın ayağından bulduğu gol ile skoru 2-1'e getirdi. 84'üncü dakikada Galatasaray, Yağmur'un golüyle skoru tekrar eşitledi: 2-2. 90+3'üncü dakikada Galatasaray, Ebru Topçu'nun attığı gol ile skoru 3-2'ye getirdi ve karşılaşmadan bu skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk ettiği Kadın Futbol Süper Ligi 2'nci hafta maçında Fenerbahçeli yöneticiler, kadın futbol takımını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş tribünden takip etti.

Öte yandan A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası da karşılaşmayı tribünden izleyenler arasında yer aldı.