Galatasaray Galatasaray Elazığspor deplasmanında

Galatasaray Elazığspor deplasmanında

27.04.2014 - 17:50 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızı ekip deplasman fobisini yenmek isterken Elazığspor'u devirip Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için Beşiktaş'ın puan kaybını bekleyecek. Elazığspor ve Galatasaray'ın ilk 11'leri belli oldu.

Galatasaray Elazığspor deplasmanında

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Elazığspor deplasmanında boy gösterecek. Saat Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak karşılamayı Barış Şimşek yönetecek. Onun yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Hakan Yemişken yapacak.

Haberin Devamı

Lig TV 3'ten naklen yayınlanacak olan mücadeleyi isterseniz Skorer Canlı Anlatım Sayfası'nda da takip edebilirsiniz.

Elazığspor'da iki kadro dışı!

Elazığspor’da sakat futbolcuların yanı sıra iki de kadro dışı var. Serdar Gürler ile Serdar Özkan, Okan Buruk tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Hamit Altıntop kadroda!

Sarı-kırmızılı takımın 20 kişilik futbolcu kadrosu açıklanırken, sakatlıkları bulunan Didier Drogba, Sabri Sarıoğlu, Guillermo Burdisso ile kırmızı kart cezalısı Hakan Balta'nın yanı sıra yabancı kontenjanına takılan Emmanuel Eboue ve Lucas Ontivero kadroya alınmadı. Hamit Altıntop ise uzun bir aradan sonra kadroya dahil edildi.

İşte ilk 11'ler

Elazığspor: Vanja Ivesa, Fabio Bilica, Çağlar Birinci, Sane, Ognjen Vranjes, Tanju Kayhan, Onur Ayık, Mehmet Nas, Marvin Zeegelaar, Deniz Yılmaz, Batuhan Karadeniz

Haberin Devamı

Galatasaray: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Hajrovic, Sneijder, Burak