Fenerbahçe Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası! 'Ayrılacağının işareti'

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası! 'Ayrılacağının işareti'

05.06.2023 - 09:10 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi. Portekizli teknik adamın kadro tercihleri ve tribündeki taraftarlarla arasında geçen diyalog bardağı taşıran son damla oldu. Portekiz basını Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sonrası Jorge Jesus ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası Ayrılacağının işareti

Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefindeki isim Jorge Jesus... Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Portekizli teknik adam kadro tercihleri ve taraftarlarla girdiği diyalog yüzünden büyük tepki topladı.

Haberin Devamı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Portekiz basını Jorge Jesus ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. İşte son gelişmeler ve ayrıntılar...

JESUS'UN TEPKİSİ TARAFTARI ÇILDIRTTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray derbisinde takımı 1-0 gerideyken tribünlerden kendisine "Flamengo'ya geri dön" çağrısına gülerek tepki verdi. Bu görüntü, sarı-lacivertli taraftarları adeta çılgına döndürdü.

DERBİ GALİBİYETİ ALAMADI

Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleden yenik ayrılan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, bu sezon takımının başında derbi galibiyeti elde edemedi.

Portekizli çalıştırıcı, 1990-91 sezonunda Guus Hiddink'ten sonra bir Süper Lig sezonunda sarı-kırmızılı ekibe karşı oynadığı iki derbi karşılaşmasını da kaybeden ilk teknik direktör oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası Ayrılacağının işareti

Haberin Devamı

TOPLANTIYA KATILMADI

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçtan sonra dikkat çeken bir olay yaşandı. Sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, maç sonu düzenlenen basın toplantısına katılmama kararı aldı.

Mücadele sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi stattan ayrıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da, maçın ardından düzenlenecek basın toplantısına katılmayarak stattan ayrıldı.

PORTEKİZ'DEN FLAŞ JESUS İDDİASI! 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Portekiz basınında da geniş yankı buldu. Jorge Jesus'un ülkesinden tecrübeli teknik adam için flaş bir iddia ortaya atıldı. A Bola, Jesus'un maç sonu basın toplantısına katılmamasını 'Ayrılığın işareti' olarak haberleştirdi.

A Bola'daki haberde "Türkiye liginin son haftasında zaten şampiyon olan Galatasaray'a deplasmanda 3-0 mağlup olmasının ardından gazetecilere herhangi bir açıklama yapmayan Jorge Jesus, hemen takım otobüsüne binmek üzere yola çıktı. Jesus'un bu hareketi devam etmeyeceğinin teyidi oldu. Portekizli koçun Suudi Arabistan'a gitmesi bekleniyor. Suudi Arabistan Milli Takımı için kendisine resmi teklif geldi. Ancak edindiğimiz bilgilere göre Jesus'un portföyünde başka takımlar var. Henüz Suudi Arabistan için net kararını vermedi." denildi.

Haberin Devamı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası Ayrılacağının işareti

BREZİLYA BASINI JESUS'UN FLAMENGO TEPKİSİNİ MANŞET YAPTI

Brezilya basını, Galatasaray-Fenerbahçe maçında bazı taraftarların "Jesus, Flamengo'ya geri dön" şeklindeki tezahüratlarına gülerek cevap veren Jesus'u manşete taşıdı.

UOL Esporte "Jorge Jesus, Flamengo taraftarlarının dönme isteğine karşılık verdi" başlığını kullandı. 

Haberin detayında "Şu anda Fenerbahçe'de görev yapan Jorge Jesus, Türk takımının ulusal şampiyonadaki son maçının ardından taraftarların Flamengo'ya dönme talebine alışılmadık bir şekilde tepki gösterdi. Fenerbahçe'nin Türkiye şampiyonasıdakni son maçının ardından, küçük bir Flamengo taraftarı grubunun Rio de Janeiro kulübüne geri dönmesini istediğini gören Jorge Jesus, gülümseyerek tepki gösterdi. Teknik direktörün tepkisi ile sahaya yakın tribünlerde bulunan taraftarlar çıldırdı." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

RECORD: AĞIR MAĞULBİYET

Portekiz'den Record, Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında çok ağır bir mağlubiyet yaşadığını vurguladı. Haberin ayrıntısında "Jorge Jesus liderliğindeki Fenerbahçe, bu Pazar günü zaten şampiyon olan Galatasaray'ın sahasında 3-0'lık skorla ağır bir mağlubiyet aldı." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası Ayrılacağının işareti