Galatasaray galatasaray fenerbahçe maçı golleri video izle (Galatasaray Fenerbahçe özet golleri izle) GS FB maçı tıkla izle

galatasaray fenerbahçe maçı golleri video izle (Galatasaray Fenerbahçe özet golleri izle) GS FB maçı tıkla izle

06.04.2014 - 18:31 | Son Güncellenme:

galatasaray Fenerbahçe maç sonucu bu sayfada. Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelen Galatasaray Fenerbahçe maçı karşılaşması sona erdi. Galatasaray Fenerbahçe tadına doyulmaz bir dünya derbisine çıktı. Galatasaray Fenerbahçe derbi maç özeti izle. Galatasaray Fenerbahçe maçı geniş özet video izle.Fenerbahçe Galatasaray'a yenik düştü. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Ayrıntlar Milliyet.com.tr'de galatasaray fenerbahçe maçı golleri video izle (Galatasaray Fenerbahçe özet golleri izle) GS FB maçı tıkla izle

galatasaray fenerbahçe maçı golleri video izle (Galatasaray Fenerbahçe özet golleri izle) GS FB maçı tıkla izle

galatasaray Fenerbahçe maç sonucu bu sayfada. Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelen Galatasaray Fenerbahçe maçı karşılaşması sona erdi. Galatasaray Fenerbahçe tadına doyulmaz bir dünya derbisine çıktı. Galatasaray Fenerbahçe derbi maç özeti izle. Galatasaray Fenerbahçe maçı geniş özet video izle.Fenerbahçe Galatasaray'a yenik düştü. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Ayrıntlar Milliyet.com.tr'de galatasaray fenerbahçe maçı golleri video izle (Galatasaray Fenerbahçe özet golleri izle) GS FB maçı tıkla izle

Haberin Devamı

GALATASARAY: 1 FENERBAHÇE: 0 MAÇ SKORU

MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR

82' Dakikada 11 sarı, 1 kırmızı kart çıktı.

80' Ortalık yine karıştı. Volkan ve Sneijder kapıştı ikisi de sarı kart gördü.

77' Bruno Alves de sarı kart görenler arasına katıldı.

75' Sow çıktı Mehmet Topuz oyunda.

72' Galatasaray ikinci gole yaklaştı.. Sabri'nin pasıyla ceza sahasında hafif sağ çaprazda topla buluşan Burak'ın vuruşunda Volkan gole izin vermedi..

70' Melo'nun pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Burak, pasını Sneijder'e çıkaramadı..

66' Eboue çıktı Sabir oyunda...

63' Caner Erkin de sarı kart gördü.

58' Sağ kanattan Sneijder'in ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta arka direğe giden topu Volkan çıkarak kontrol etti..

52' Sağ köşeden Caner'in ceza sahasına ortaladığı kornerde top Kuyt'tan auta çıktı..

48' Sağdan Gökhan'ın yağtığı ortada arka direğe giden topu Eboue kafayla kornere gönderdi.. Sol köşeden Caner'in kullandığı kornerde ön direkte Melo topu karşıladı..

47' Hakan Balta'nın kaptırdığı top sonrası ceza yayına giren Emenike'nin vuruşu Semih'ten döndü..

46' İkinci yarı başladı...

45' İlk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile bitti.

41' Mehmet Topal, Melo'ya yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

39' Emre Belözoğlu ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Emre, Melo'ya yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartı görerek oyuından atıldı..

35' Dakikada 6 sarı kart çıktı....

34' Emre Belözoğlu Selçuk'a yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

32' Drogba'nın şutu direkten geri döndü.

31' Emenike, Selçuk İnan'a yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

30' Telles, Emre'ye yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

24' Melo, hakemle yaşadığı diyaloğun ardından sarı kart gördü..

23' Sol köşeden kullanılan korner sonrası Telles'in ceza sahası dışından sağ ayağıyla yaptığı vuruşu Volkan çıkardı..

22' Sağ köşeden Caner'in kullandığı korner sonrası hızlı gelişen Galatasaray atağında Drogba'nın uzun pasıyla hafif sol çaprazdan ceza sahasına giren Sneijder açısını kaybetti, içeri çevirmek istediği topa Gökhan ayak koydu..

20' Eboue Emenike'ye yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

17' Caner'in ceza sahasına hareketlenen Sow'a doğru yükselttiği topu Semih karşıladı..

12' Tansiyon yükseldi. Sneijder ve Gökhan arasında çıkan gerginlikte Gökhan Gönül sarı kart gördü.

9' GOL! Sneijder. Ceza yayına gönderilen pası Melo ceza sahasına bıraktı.. Sneijder'in topun gelişine yaptığı vuruş sap köşeden ağlara gitti..

7' Frikikte Alves'in vuruşu üstten auta çıktı..

5' Derbi tempolu başladı. Galatasaraylı futbolcular maça çok istekli başladılar.

3' Sağda güzel bir hareketle Bekir'den kurtulan Drogba'nın daha fazla ilerlemesine Mehmet Topal izin vermedi..

1' Maça Fenerbahçe başladı...

- İstiklal Marşımız...

- İki takım da sahaya geldi.

- İki takım sahaya gelmeye hazırlanıyor. Türk Telekom Arena tıklım tıklım dolu. Müthiş bir atmosfer var...

GALATASARAY FENERBAHÇE CANLI ANLATIM

DEV MAÇTA 11'LER BELLİ OLDU

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba, Burak

FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Gökhan, Caner, Alves, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Emenike, Sow.

STAT: Arena
SAAT: 19.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY DA YOLA ÇIKTI

Galatasaray kafilesi, 17.20 sularında kamp yaptığı otelden TT Arena'ya hareket etti.

FENERBAHÇE HAREKET ETTİ

Fenerbahçe futbol takımı saat 16.50 sularında Türk Telekom Arena'ya doğru harekete geçti. Çok sayıda taraftar takımı uğurladı.

MANCİNİ DROGBA KARARINI VERDİ

GALATASARAY FENERBAHÇE VİDEO İZLE

Galatasaray'da Kamerunlu savunma oyuncusu Aurelien Chedjou ile devre arasında sarı kırmızılara gelen Bosnalı Izet Hajrovic tribüne çıkacak. Mancini'nin kadrodaki 18 ismi belirledi. Mancini, son saatlere kadar Didier Drogba veya Lucas Ontivero'dan birini alıp almamakta kararsızdı. Fildişili forvetin ağrıları sürmesine rağmen iğneyle de olsa maça çıkmak istediğini belirtmesinin ardından Didier Drogba 18'e alındı.

Eğer son anda bir değişiklik olmazsa, yıldız golcü ilk 18'de olacak. Ancak ilk 11 konusunda tam bir belirsizlik var. Mancini henüz bu konuda kararını açıklamasa da Drogba'nın maça yedek başlaması ve ihtiyaç halinde oyuna alınması daha yüksek ihtimal gibi duruyor.

AZİZ YILDIRIM'DAN SÜRPRİZ ZİYARET

Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, takıma moral vermek için Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gitti.

Burada futbolcularla tek tek konuşarak onlara moral veren Yıldırım, futbolcuları uğurladıktan sonra maçı izleyecek. Başkan Yıldırım'ın dünkü idmanda da takımı yalnız bırakmadığı görülmüştü.

FORMALAR BELLİ OLDU

Dev derbide her iki takımın da giyeceği formalar belli oldu.

- Galatasaray, bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe derbisine parçalı forma ve beyaz şot ile çıkacak.

- Fenerbahçe klasik çubuklu forma lacivert şort ve lacivert konç ile sahada olacak.

TT ARENA DERBİYE HAZIR!

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇ ÖNCESİ


Her derbinin ayrı bir hikayesi var. Sulu derbi, Ulubatlı derbi, 6 Kasım derbisi, 3-0'dan 4-3 derbisi... Arena'da bugün oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisi de iki kulübün başkanlarının oyuncularını kokoreç ve barbekü ile motive etmesiyle hatırlanacak.

LOKANTA SAHİPLERİ: Ünal Aysal 149 milyon, Aziz Yıldırım 132 milyon euroluk malzeme hazırladı.

AŞÇILAR: Toplam 281 milyon euroluk bu malzemeyi Roberto Mancini ile Ersun Yanal, pişirecek. Acı değil, tadına doyulmaz bir maç olsun. Terle yoğrulsun, bol golle süslensin.

GARSONLAR: G.Saray'da Drogba'nın durumu belirsizliğini koruyor. F.Bahçe'de Alper ve Egemen sakat. Sahaya çıkan 22 futbolcu da derbiye yakışır futbol oynasın, kimse bu güzelliğe gölge düşürmesin.

5 MAÇTIR KAYIP

G.Saray Arena'da Akhisar'ı 6-1 yendikten sonra oynadığı 5 maçı da kazanamadı. Ligde Karabük (0-0), Kayseri (0-1) ve Konya (0-0) maçlarında galip gelemezken, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye 2-0 yenildi, Türkiye Kupası'nda Bursa ile 2-2 berabere kaldı.

4 MAÇTA 10 GOL

F.Bahçe, son 4 maçta attığı 10 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gördü. G.Birliği'ni 2-0, Erciyes'yi 2-1, G.Antep ve Bursa'yı da 3-0'lık skorlarla geçen Sarı-Lacivertlilerin, 1-0 öndeyken tatil edilen deplasmandaki Trabzonspor maçıyla ilgili karar henüz açıklanmadı.

38 MAÇ: 31 KIRMIZI - 215 SARI

G.Saray-F.Bahçe maçlarında sarı ve kırmızı kartlar havada uçuşuyor.

G.Saray ile F.Bahçe'nin 29'u lig, 6'sı Türkiye Kupası, 2'si TFF Süper Kupa, birisi de özel olmak üzere son 38 randevusunda hakemler toplam 31 kırmızı, 215 de sarı kart kullandı. Son 38 maçta G.Saray'dan 17, Fenerbahçe'den 14 futbolcu kırmızı kartla cezalandırıldı. Taraflar arasındaki son 20 maçta ise hakemler 20 kırmızı, 117 de sarı kart çıkardı.

SNEİJDER DE SINIRDA

G.Saray'da üçer sarı kartlı Hakan Balta, Wesley Sneijder ve Ceyhun Gülselam, derbide sarı kart görmeleri durumunda Sivas maçında forma giyemeyecek.

FENER'DE SARI ALARM

F.Bahçe'de Kuyt, Mehmet Topal, Emenike, Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün sarı kart ceza sınırında. Kart gören MP Antalya maçında oynamayacak.

6 NİSAN 2-0 FENER'İN

F.Bahçe, G.Saray'ı 6 Nisan 1917'de 3-2, 1969'da 1-0 yendi.

G.Saray ile F.Bahçe daha önce nisan aylarında 39 kez karşılaştı. Nisan randevularında F.Bahçe 15, G.Saray 12 kez kazanırken, 11 maç da berabere bitti. Sarı-Lacivertlilerin toplam 53 golüne, Sarı-Kırmızılılar 39 golle yanıt verdi. F.Bahçe, G.Saray'ı 6 Nisan 1917'de 3-2, 1969'da 1-0 yendi.

İLK ATAN KAZANIYOR

Rekabette 20 yılı kapsayan son 41 lig maçında ilk golü atan takım, karşılaşmadan en kötü ihtimalle beraberlikle ayrılırken, bu süre içinde sadece 3 kez yenilgi yüzü gördü. Söz konusu dönemde F.Bahçe öne geçtiği 20 maçtan, G.Saray ise 9 karşılaşmadan galip ayrıldı, 9 maç da berabere sonuçlandı.

Yazarlar