Galatasaray Galatasaray, Gift Orban tranferi için girişimlere başladı! Çılgın bonservis

Galatasaray, Gift Orban tranferi için girişimlere başladı! Çılgın bonservis

30.05.2023 - 16:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğa odaklanan Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılar Gent'in genç yıldızı Gift Orban için girişimlere başladı. Galatasaray'ın Gent'e yaptığı teklifin detayları da ortaya çıktı.

Galatasaray, Gift Orban tranferi için girişimlere başladı Çılgın bonservis

Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray karşılaşmadan galip ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-kırmızılılarda tüm odak Ankaragücü maçı. Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Gent'in genç yıldızı Gift Orban için girişimlere başlarken yapılan teklifin detayları da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

GENT KIŞ TRANSFERİNDE KADROSUNA KATMIŞTI

Gent, Nijeryalı Gift Orban'ı kış transfer döneminde kadrosuna katmıştı. Gent, Gift Orban için Norveç kulübü Stabaek'e 3.3 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. 20 yaşındaki Nijeryalı, Gent'te inanılmaz bir performans sergiledi. Genç golcü Gent formasıyla çıktığı 21 karşılaşmada 20 gol atarken 2 asist yaptı.

Transfermarkt verilerine göre Gift Orban'ın güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Galatasaray, Gift Orban tranferi için girişimlere başladı Çılgın bonservis

AVRUPA'NIN DEVLERİNİ PEŞİNDEN KOŞTURUYOR

Gent'in forvet oyuncusu Orban, son dönemde yükselen grafiğiyle dikkat çekiyor.  Henüz Ocak 2023'te Gent'e transfer olan Nijeryalı forvet, 3.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Norveç Eliteserien ekibi Stabaek Fotball'dan transfer edilen oyuncunun, 1 milyon Euro'luk piyasa değeri, 9 milyon Euro'ya kadar yükseldi. 

Haberin Devamı

20 yaşındaki forvet kariyerinde gelecek dönemde Premier Lig'de yer almak istediğini açıkladı.

Hedefindeki takımları açıklayan Nijeryalı golcü; "Premier Lig benim büyük hayalim. Manchester United, Liverpool ya da Manchester City gibi bir takımda oynamak isterim. Arsenal'i istemiyorum çünkü kupa kazanmak için çok istekli durmuyorlar. Kupa kazanmak isteyen bir yerde oynamak istiyorum. Real Madrid'te tiki-taka için vakitleri yok, sadece kupa kazanmakla ilgileniyorlar." dedi.

Galatasaray, Gift Orban tranferi için girişimlere başladı Çılgın bonservis

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA YILDIZLAŞMIŞTI

Başakşehir ile Gent, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda rövanş maçında karşılaşmıştı. Rövanş maçında Gift Orban, 4 dakika içinde Başakşehir ağlarına 3 gol attı. Forbet oyuncusu bu sezon takımı adına çıktığı 19 maçta 19 gol ve 2 asist kaydetti.

G.SARAY'DAN GIFT ORBAN SÜRPRİZİ

Bu akşam Ankaragücü'ne karşı galibiyet alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray, yeni sezon için de transfer çalışamalarına başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılı ekip, Başakşehir'e Avrupa Konferans Ligi'nde 4 gol atmasıyla Türkiye'de tanınan Gift Orban'a teklif götürdü.

Galatasaray, Gift Orban tranferi için girişimlere başladı Çılgın bonservis

15 MİLYON EURO'YA RET

Süper Lig lideri Galatasaray'ın Belçika ekibi Gent'in formasını giyen genç golcü için yüklü bir bonservis teklif ettiği iddia edildi. Gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre; Sarı-kırmızılılar, golcü oyuncu için bonuslarla birlikte 15 milyon Euro teklif yaptığı fakat bu teklifin Belçika ekibi tarafından kabul edilmediği aktarıldı.

Haberin Devamı

TALİBİ ÇOK

Galatasaray dışında Gift Orban ile ilgilenen kulüplerin Eintracht Frankfurt, Burnley FC ve LOSC Lille olduğu aktarıldı. Gift Emmanuel Orban, geçtiğimiz ocak ayında transferin son günü olan 31 Ocak'ta Norveç ekibi Stabæk Fotball'dan 3 milyon euro bonservis bedeli ile KAA Gent'e transfer olmuştu.

Yazarlar