Galatasaray Galatasaray, Hakim Ziyech'e yakalandı! Sözleşmesi uzadı, işte alacağı net rakam

Galatasaray, Hakim Ziyech'e yakalandı! Sözleşmesi uzadı, işte alacağı net rakam

23.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Angelino’da sözleşmesini uzatmamak için futbolcuyu sahadan uzaklaştıran Galatasaray, “şarta bağlı” olarak bu kez Hakim Ziyech’e yakalandı. Faslı futbolcunun sözleşmesi otomatikman uzarken, alacağı yıllık rakam belli oldu.

Galatasaray, Hakim Ziyeche yakalandı Sözleşmesi uzadı, işte alacağı net rakam

Sarı-kırmızılıların Chelsea’den transfer ettiği Faslı futbolcunun sözleşmesinde, 15 maç oynarsa sözleşmesi uzar” maddesi devreye girdi. Bedelsiz olarak takıma katılan oyuncunun mukavelesi 1+1 yıl uzadı.

Haberin Devamı

16 MAÇTA 7 GOLE KATKI YAPTI

Bu sezon ligde 11, Şampiyonlar Ligi’nde 5 karşılaşmada görev yapan Faslı futbolcu, ligde 2 gol, 2 asiste imza atarken, Avrupa kulvarında da 2 gol, 1 asist buldu. Yıldız futbolcu Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında oyuna sonradan dahil olmuş, Mauro Icardi'nin golünde asist yapmıştı.

Galatasaray, Hakim Ziyeche yakalandı Sözleşmesi uzadı, işte alacağı net rakam

Bu sezon 3 milyon 587 bin 500 euro sezonluk ücret karşılığında Galatasaray’a gelen Faslı futbolcunun sözleşmesi otomatikman uzadı. Ziyech, 2024-2025 sezonu için net 2 milyon 850 bin euro alacak. Gelecek sezon 15 maç daha oynarsa, aynı şartlarda bir yıl daha Cim-Bom’da kalacak.

"AURIER VARSA BEN DE VARIM"

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle henüz forma giyemeyen ama kısa bir süre sonra takımla beraber antrenmanlara başlayacak olan Serge Aurier’e, vatandaşı Zaha’dan çok büyük övgü geldi.

Haberin Devamı

Fildişi Sahili formasıyla Afrika Kupası’nda şampiyonluk yaşayan vatandaşı Aurier için çok olumlu ifadeler kullanan Zaha’nın, “Normalde sağ kanatta oynamayı sevmiyorum ama arkamda Aurier gibi bir oyuncu varsa burada da oynamaktan şikayetçi olmam” dediği öğrenildi.

Galatasaray’a devre arasında transfer olan ama önce Afrika Kupası sonra da sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Aurier 2 gün sonra başlayacak olan Antalya kampıyla beraber takımla birlikte antrenmanlarla yer alacak.

Yazarlar