Galatasaray Galatasaray iki transfer daha açıklayacak!

Galatasaray iki transfer daha açıklayacak!

08.09.2023 - 13:14 | Son Güncellenme:

Bu sezon tam 12 önemli yıldızı kadrosuna katan Galatasaray iki transfer daha açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takım Borussia Dortmund ve Bayern Munih alt yapısında yetişen iki yıldız adayının transferini bitirme noktasına geldi. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen iki oyuncunun transferinin artık kısa süre içinde açıklanması bekleniyor...

Galatasaray transfere doymuyor. Sarı-Kırmızılı takım tarihi transfer dönemlerinden birini geride bıraktı. Bir taraftanda yönetim genç yıldız adaylarını kadroya katmak için mesai harcıyor. Sarı-Kırmızılı takım Borussia Dortmund ve Bayern Munih alt yapısında yetişen iki yıldız adayının transferini bitirme noktasına geldi. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen iki oyuncunun transferinin artık kısa süre içinde açıklanması bekleniyor...

Haberin Devamı

12 YENİ İSİM GELDİ

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Sar-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Cim-Bom daha sonra kadrosuna Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Ndombele ve Davinson Sanchez'i dahil etti.

Galatasaray iki transfer daha açıklayacak

MIDTSJÖ 3 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı. Ayrıca Berkan Kutlu Genoa'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı. Son olarak Fredrik Midtsjö Pendikspor'a 3 milyon Euro'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray iki transfer daha açıklayacak

ERDEN TİMUR: TRANSFERİ ÇOĞUNLUKLA KAPATTIK

Transferi büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Erden Timur şunları kaydetti, "Yabancı transferini kapattık. Belki ufak bir ihtimal çok iyi bir yerli oyuncu bulursak olabilir. Fırsat transferi olursa alacağız. Ya da bir pozisyonu kuvvetlendirmek için yapacağız. Çoğunlukla transferi kapattık."

Galatasaray iki transfer daha açıklayacak

EYÜP AYDIN BİTİYOR!

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Galatasaray, bonservisi Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'te olan Eyüp Aydın ile anlaşma sağlandı. 19 yaşındaki futbolcu ile imzanın an meselesi olduğu öğrenildi.

Galatasaray iki transfer daha açıklayacak

GÖKDENİZ GÜRPÜZ'ÜN AÇIKLANMASI AN MESELESİ

Galatasaray, Eyüp Aydın'dan sonra bir diğer Alman devi olan Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ile de anlaşma sağlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, genç futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Alman kulübüne yetiştirme bedeli ödendikten sonra transfer resmen açıklanacak. Borussia Dortmund U-17 takımı ile toplam 28 maça çıkan orta saha oyuncusu, bu maçlarda 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray iki transfer daha açıklayacak

Yazarlar