Fenerbahçe Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede

Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede

14.04.2024 - 13:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen yıldız oyuncu için Fenerbahçe şimdiden düğmeye bastı. Sportif Direktör Mario Branco'nun yaz transfer dönemi için başarılı futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi.

Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti Mario Branco devrede

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco, transfer çalışmalarına erken başladı. Sportif Direktör Mario Branco'nun gelecek sezon öncesi ilk hedefi İspanyol yıldız Cameron Puertas... Fenerbahçe'nin bu sezon Union Saint Gilloise ile oynadığı maçlardan sonra Belçika ekibi ile iletişimi kesmeyen Branco'nun bu transferi bitirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti Mario Branco devrede

GALATASARAY'LA ADI ANILMIŞTI

25 yaşındaki 10 numaranın ismi Galatasaray ile de anılmıştı. Bu sezon 47 karşılaşmada boy gösteren İspanyol orta saha, 8 kez ağları sallarken, 20 de asist yaptı, toplam 28 gole katkı sundu. Transfermarkt verilerine göre 11 milyon euro piyasa değeri olan Puertas'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Avrupa'nın önemli kulüplerinin de takibinde olan yıldız oyuncu için Belçika ekibinin sezon sonunda net kararını açıklaması bekleniyor. 

 

Yazarlar