Konyaspor Galatasaray maçı öncesi Konyaspor'da şok! Kulübe ihtar çeken iki oyuncu kadroya alınmadı

Galatasaray maçı öncesi Konyaspor'da şok! Kulübe ihtar çeken iki oyuncu kadroya alınmadı

06.01.2024 - 16:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yarın Galatasaray'la karşılaşacak Konyaspor'da alacakları nedeniyle kulübe ihtar çeken iki futbolcu kadroya dahil edilmedi.

Galatasaray maçı öncesi Konyasporda şok Kulübe ihtar çeken iki oyuncu kadroya alınmadı

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor yarın Galatasaray'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekipte zorlu müsabaka öncesinde şok gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

SON 5 HAFTADA 1 KEZ KAYBETTİLER

Teknik direktör Hakan Keleş'le son 5 hafta çıkışa geçen, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Konyaspor 18 puanla 16. sırada bulunuyor. Hakan Keleş'in öğrencileri 19. hafta maçında zirveye oynayan ancak eksikleri bulunan Galatasaray'la karşılaşacak.

Yakup Çınar'ın haberine göre; takımın en önemli iki oyuncusu Sokol Cikaleshi ve Fransız kaleci Paul Bernardoni alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekmişti. İki tecrübeli futbolcu Konyaspor yönetimi tarafından Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

 

G.SARAY'DA DA EKSİKLER VAR

Galatasaray'da ise kart cezalıları Boey ve Torreira'nın yanı sıra Afrika Kupası için ülkelerinin kampında yer alan Ziyech ve Bakambu forma giyemeyecek. Icardi'nin ise sakatlığı nedeniyle bir süre oynayamayacağı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar