Galatasaray Galatasaray'da bomba Mauro Icardi iddiası! Ayrılık kararı aldı, büyük şok yaşadı

Galatasaray'da bomba Mauro Icardi iddiası! Ayrılık kararı aldı, büyük şok yaşadı

06.01.2024 - 09:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü dün resmi internet sitesinden Arjantinli golcünün bir süre oynamayacağını açıkladı. İtalyan basınından deneyimli santrfor ile ilgili flaş iddia ortaya atıldı.

Galatasarayda bomba Mauro Icardi iddiası Ayrılık kararı aldı, büyük şok yaşadı

Galatasaray'da yüz kemiklerinde kırık oluşan ve bir süre sahadan uzak kalacak olan Mauro Icardi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Haberin Devamı

BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAK

Sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada Icardi'nin bir süre oynayamayacağı duyuruldu. Yapılan açıklama şöyle: Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir.

Galatasarayda bomba Mauro Icardi iddiası Ayrılık kararı aldı, büyük şok yaşadı

23 GOLE KATKI YAPTI

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray forması ile toplam 27 resmi maça çıktı. Arjantinli futbolcu söz konusu müsabakalarda 17 kez gol atıp 6 kez de asist performansı sergiledi.

Haberin Devamı

TUTTOSPORT: ICARDI, INTER'E DÖNMEK İSTİYOR ANCAK...

İtalyan basınında da Arjantinli yıldızla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Tuttosport’un, “Icardi mesaj gönderdi, geri dönmek istiyor” başlıklı haberinde, Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara aracılığıyla eski takımı Inter’e geri dönmenin yollarını aradığı, ancak Milano kulübünden olumsuz yanıt aldığı ileri sürüldü.

Galatasarayda bomba Mauro Icardi iddiası Ayrılık kararı aldı, büyük şok yaşadı

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Geçen sezon sarı-kırmızılı formayı kiralık olarak giyen 30 yaşındaki santrforun bonservisini bu yaz döneminde 10 milyon euro karşılığında PSG’den alan Galatasaray’ın, yıldız futbolcuyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.