Galatasaray Galatasaray, Milot Rashica için harekete geçiyor!

Galatasaray, Milot Rashica için harekete geçiyor!

10.11.2022 - 09:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Erden Timur, son haftalarda gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Rashica'nın menajeriyle buluşuyor. Sezon başında Norwich'ten kiralanan 26 yaşındaki futbolcu kısa sürede büyük beğeni topladı. Cimbom bonservisini almak için harekete geçti.

Galatasaray, Milot Rashica için harekete geçiyor

Galatasaray kanat tercihini yaparken turnayı gözünden vurmuştu. Sarı-kırmızılılar, Norwich City'den Milot Rashica'yı kiralık olarak renklerine bağlamıştı. Aslan, kiralama için İngiliz kulübüne bir bedel ödemedi.

Haberin Devamı

Sadece oyuncuya 1.5 milyon euro verildi. Cimbom, Rashica'yı kiralarken kontratına satın alma opsiyonu koyulmamıştı. 26 yaşındaki oyuncu performansıyla kısa süre içinde camianın büyük beğenisini kazandı.

Galatasaray da sürati, aklı, şutları ve ortalarıyla bir kanat oyuncusunda olması gereken tüm özellikleri barındıran Rashica'nın tapusunu almak için harekete geçti. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, kısa süre içinde Rashica'nın menajeriyle bir araya gelecek. Oyuncunun kariyer planı ve şartları sorulacak.

Ardından da Norwich'in kapısı çalınacak. Taraftar onun alınmasını çok istiyor. Rashica lig ve kupada toplam 8 maça çıktı. 1 gol, 2 asist üretti. 

NORWICH NE YAPACAK?

Milot Rashica'nın bonservisini 2025 yılına kadar elinde bulunduran Norwich, 7 milyon euro istiyor. Aslan, 5.5 milyon euro veriyor. İngilizler aceleci değil. Premier Lig'e çıkarlarsa Rashica'nın bedeli artacak. Championship'te 32 puanla 4. sıradalar. Premier Lig için güçlü bir aday.

Haberin Devamı

Yazarlar