Fenerbahçe Galatasaray öncesi Fenerbahçe'de Edin Dzeko gelişmesi!

Galatasaray öncesi Fenerbahçe'de Edin Dzeko gelişmesi!

22.12.2023 - 17:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 24 Aralık Pazar günü oynanacak derbide gözler Edin Dzeko'ya çevrildi. Sarı-lacivertli takımda sıcak bir gelişme yaşandı.

Galatasaray öncesi Fenerbahçede Edin Dzeko gelişmesi

Süper Lig'in geride kalan bölümünde topladıkları 43'er puanla zirvede yer alan Fenerbahçe ile Galatasaray Pazar günü kozlarını paylaşacak. Müsabaka öncesinde Dzeko gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

MÜTHİŞ PERFORMANS
Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna dahil ettiği Bosna Hersekli futbolcu Edin Dzeko, Süper Lig'de forma giydiği 15 maçta 12 kez ağları havalandırdı.

Pendikspor ile oynanan maçta üç gol atarak "hat-trick" yapan Dzeko, Gaziantep FK müsabakasında 2, Samsunspor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Sivasspor ve Beşiktaş müsabakalarında ise birer kez topu filelere gönderdi.

Galatasaray öncesi Fenerbahçede Edin Dzeko gelişmesi

MÜJDELİ HABER
Sağ ayak arka adalesindeki zorlanma nedeniyle Mondihome Kayserispor maçında forma giyemeyen Dzeko'nun Galatasaray maçındaki durumu merak ediliyordu. Boşnak futbolcu bugünkü idmanın tamamında yer aldı.

İLERİ DÖRTLÜDEN GOL KATKISI
Bu sezon attığı 44 golle ligin en golcü takımı konumunda bulunan Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan sonra skora en fazla katkıyı Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci yaptı.

Haberin Devamı

Polonyalı futbolcu Szymanski 8 kez ağları havalandırırken, Sırp Dusan Tadic 7, İrfan Can Kahveci de 6 kez topu filelerle buluşturdu.

Sarı-lacivertli ekipte Michy Batshuayi 3, Bright Osayi-Samuel 2, Alexander Djiku, Joshua King ve Cengiz Ünder de birer gol kaydetti.

Yazarlar