Galatasaray Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor! 'Görüşmeler başladı'

Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor! 'Görüşmeler başladı'

25.07.2022 - 07:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Forvet hattını Seferovic ile güçlendiren Galatasaray bu bölgeye bir yabancı forvet daha transfer etmek isterken yıldız golcü ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.

Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor Görüşmeler başladı

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şu ana kadar Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Leo Dubois ve Haris Seferovic gibi isimlere imza attıran Sarı Kırmızılılarda özellikle orta saha ve hücum hattına yeni takviyelerin yapılması bekleniyor. Galatasaray'da ayrıca savunmaya da takviye yapılması gündemde.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçının ardından önemli açıklamalarda bulunurken transfere dair net mesajlar verdi. Okan Buruk, transferin gizli kalması gerektiğini ve bu neden bundan sonra yapacakları transferlerin özel kalmasına dikkat edeceklerini vurguladı.

Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor Görüşmeler başladı

OKAN BURUK'TAN TRANSFER SÖZLERİ

Takımı güçlendirmeleri gereken bölgeler olduğunu kaydeden Buruk, "Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Hem Haris hem Leo bugün girip çok rahat şekilde oynadılar. Bize bu tür tecrübeli oyuncular, lider oyuncular gerekiyor. Bu bizim için önemli. Zaten elimizde çok genç oyuncular var, bunları da değerlendirmeye çalışacağız. Bize hemen katkı sağlayabilecek oyuncular istiyoruz. Transfer konusu bizim özel bir şeyimiz. Ama maalesef Türkiye'de hiçbir şeyimiz özel kalmıyor. Bize haber gelmeden sosyal medyada yazıldığını görüyoruz. Bu konuda rahatsızlıklarımız var. Transfer işi gizlidir, özeldir. Biz de bu anlamda daha özel olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonra alacağımız oyuncuların hazır oyuncular olması gerekiyor. 5-6 günlük bir Avusturya kampımız var. Sonra da yine bir haftamız olacak lige kadar. Hazır oyuncular almamız gerekiyor, ilk tercihimiz bu olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Okan Buruk son olarak Morutan'a teklifler olduğunu belirterek, "Kulübümüzün vereceği kararlar. Hayırlısı diyelim" dedi ve sözlerini noktaladı.

Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor Görüşmeler başladı

SEFEROVİC İLK MAÇINDA AĞLARI SARSTI

Galatasaray'ın yeni golcüsü Haris Seferovic, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta Kasımpaşa ağlarını havalandırdı. Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Sarı-kırmızılıların gollerini Kerem Aktürkoğlu ile yeni transfer Haris Seferovic kaydetti. Galatasaray taraftarları maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Galatasaray'ın yeni transferi Haris Seferovic attığı gol sonrası taraftarların büyük desteğini gördü. İsviçreli santrafor maçın ardından da ilk 3'lüsünü çektirdi. Sarı-kırmızılı takımın yeni yıldızına bu konuda uyarılarda bulunan isim Fernando Muslera oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor Görüşmeler başladı

MAÇIN ARDINDAN KONUŞTU

Galatasaray'ın yeni transferi Haris Seferovic müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu. İsviçreli golcü taraftarların yarattığı atmosfere dair, "Atmosfer çok iyiydi. Gol atmak çok gurur vericiydi. Herkes Galatasaray'ın nasıl bir takım olduğunu biliyor. En önemlisi maçı kazanmaktı. Kazandığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımda kendisine herhangi bir gol hedefi koymadığını önemli olanın galibiyet olduğunu belirten İsviçreli santrafor, "Gol için herhangi bir sayı vermeyeceğim. Vereceğim sayıya ulaşamazsam bu benim için de takım için de hoş olmaz. Maçları kazanalım yeter. Kimin gol attığı önemli değil" dedi.

Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor Görüşmeler başladı

SATIN ALMA OPSİYONU G.SARAY'DA

Galatasaray'ın yeni transferi Haris Seferovic'in satın alma opsiyonu Galatasaray'da bulunuyor. Benfica'ya 1 milyon euro kiralama bedeli ödenen golcü futbolcu için sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Haris Seferovic ve Kulübü Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.000.000 EUR tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2.500.000 EUR'dur. Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 2.300.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir" denilmişti.

Haberin Devamı

SEFEROVİC SONRASI BİR YABANCI FORVET DAHA: KASPER DOLBERG

Haris Seferovic'ten sonra ikinci bir forvet oyuncusu üzerinde daha çalışmalara devam eden G.Saray, Nice'den ayrılması beklenen Kasper Dolberg'i takibe almıştı. Fotomaç'ın Danimarka basınından derlediği haberlere göre, 24 yaşındaki yıldız için resmi görüşmeler başlamış görünüyor. Sarı-kırmızılılar, Danimarkalı forvet için kiralama talebini sundu. Fransız ekibinde gözden düşen ve ayrılacaklar listesinde yer alan genç golcü için temaslar sıklaştırıldı. Kasper Dolberg'e büyük bir yatırım yapan ve vazgeçmek istemeyen Nice, 1 yıl kiralama teklifine sıcak bakıyor.

Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor Görüşmeler başladı

20 MİLYON EURO'YA GELDİ

Haberin Devamı

Kariyerine ülkesinin takımı Silkeborg'da başlayan Dolberg, ardından Ajax'ın yolunu tuttu. Yıldızını Hollanda ekibinde parlatan 24 yaşındaki forvet, 2016 yılında yükseldiği A Takım'da 119 karşılaşmaya çıktı. 45 gol ve 19 asistlik performans göstererek dikkat çekti. 2019 yılında Nice'in 20.5 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Dolberg, Fransız ekibinde ise 85 karşılaşmada forma giydi. 24 gol ve 7 asistle oynadı. Danimarka Milli Takımı'nda da boy gösteren yıldız, 35 milli maçta 10 kez sevinci yaşadı.

Galatasaray, Seferovic sonrası bir yabancı forveti daha transfer ediyor Görüşmeler başladı

Yazarlar