Galatasaray Galatasaray, Sevilla'nın Marcao için ödeyeceği bonservisi açıkladı

Galatasaray, Sevilla'nın Marcao için ödeyeceği bonservisi açıkladı

11.07.2022 - 13:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Marcao'nun 15 milyon Euro'ya İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olduğunu KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılı ekip sonraki satıştan elde edeceği payı da duyurdu. İşte detaylar...

Galatasaray, Sevillanın Marcao için ödeyeceği bonservisi açıkladı

Galatasaray, Marcao'nun Sevilla'ya 15 milyon Euro + sonraki satıştan karın %10'unu pay alacak şekilde transfer olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

Profesyonel Futbolcumuz Marcos Do Nascimento Teixeira'nın transferi konusunda Sevilla Football Club, S.A.D. ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Sevilla Football Club, S.A.D., Şirketimize bonuslar ile birlikte 15.000.000 Eur tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Oyuncunun ileride bir başka kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek transfer bedeli karının %10'u ayrıca Sevilla Football Club, S.A.D. tarafından Şirketimize ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray, Sevillanın Marcao için ödeyeceği bonservisi açıkladı

'HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER MARCAO'

Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama ise şöyle;

Şanlı Galatasaray formasıyla 3 kupa kazanan, sahaya her maç yüreğini koyan, takımına kaptanlık yapan, yeri geldiğinde bataklığa dönmüş penaltı noktasını elleriyle temizleyen Marcos do Nascimento Teixeira. Yolun açık olsun. Her şey için teşekkürler Marcao

Haberin Devamı