Basketbol Galatasaray şokta!

Galatasaray şokta!

09.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Basketbol Ligi'nin 18. hafta maçında Galatasaray Liv Hospital deplasmanda Eskişehir Basket'e 66-61 yenildi.

Galatasaray şokta

18. hafta mücadelesinde Galatasaray Liv Hospital, Eskişehir Basket’e 66-61 yenildi. Arroyo ile Micov’dan yoksun sarı-kırmızılı ekip, hücumda bir türlü ritmini bulamadı, ilk çeyreği 13-13 biten maçta devreyi 27-25 önde kapadı.

Haberin Devamı

Ev sahibi, Kartal ve Harris’in de etkili oyunuyla son çeyreğe 45-40 üstün girdi. Sarı-kırmızılılar karşısında taktik faulleri de iyi değerlendiren Eskişehir, sezonun 3. galibiyetine ulaşırken, rakibine de 8. yenilgisini tattırdı.

Karşılaşma öncesinde, Tepebaşı Belediyesi’nin “Lösemili Çocukların Yanındayız Projesi” kapsamında lösemi hastası Çağrı Odabaşı (8), siyah-kırmızılı takımın formasıyla sembolik olarak sahaya çıkıp, basket attı.

Ergin Ataman: ‘Kalıyorum’

Galatasaray Liv Hospital coachu Ergin Ataman, Maric ile yolları ayıracaklarını, iki oyuncunun da kadro dışı kalacağını söyledi, “Bugün kadroda olan tüm oyunculara ağır para cezası verilmesini isteyeceğim” dedi. Ataman ayrıca istifa edeceği yönündeki haberler için de “Yaşananlardan dolayı psikolojim bozuldu. Emeklerin karşılığını vermek gerekiyor, ayrılıyorum demedim ancak yönetim kurulu isterse beni görevden alabilir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray şokta

Yazarlar