Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

16.01.2013 - 10:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Bu sevda bitmez

Büyük gün Cuma

Galatasaray'ın, Ömer Toprak direnişi

Bu sevda bitmez

‘Portakal’ bekletti, yine ‘çilek’ gündeme geldi. Real Madrid, Kaka’yı bedavaya Aslan’a yollamaya istekli...

Yazın Kaka Leite’nin peşinden koşan Cimbom, Real Madrid’i ikna etmiş ancak Brezilyalı yıldız Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmamıştı. Geçen 6 aylık sürede Kaka için işler hiç yolunda gitmedi. Sadece 2 kez ilk 11’de şans bulan sambacı, 0-0 biten Osasuna maçının 58. dakikasında oyuna girdi, 76’da gördüğü kırmızı ile Real kariyeri-nin sonuna geldi! İspanyol devi, 2015’e kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 12 milyon euro kazanan Kaka’yı bedavaya yollamak için kulüp aramaya başladı. Menajerler Galatasaray’a çoktan haber yolladı!

Haberin Devamı

‘SAKIN ALMAYIN!’

Geçen hafta sarı-kırmızılı yöneticiler, İtalya’ya çıkarma yaptığında Milan Başkanı Adriano Galliani ile bir araya gelmişti. Galliani, eski oyuncuları Kaka’nın belinden kronik sakatlığı bulunduğunu belirterek “Sakın almayın” uyarısını yapmıştı.

Büyük gün Cuma

İnter'in yıldızı Sneijder 18 Ocak'ta aslan olacak. Başkan Aysal'ın özel jeti Milano'da Sneijder'i bekliyor Galatasaray, yüzyılın transferini yapmak üzere. Uzun süredir "bitti bitecek" denen Wesley Sneijder konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ünal Aysal'ın bizzat ilgilendiği Hollandalı yıldız her an G.Saray'a imza atabilir. Başkan Ünal Aysal, Bombardia Challenger 604 model jetini Milano yakınlarındaki Bergamo Havalimanı'nda hazır bekletiyor. Sneijder, İnter ile sorunlarını çözdüğü anda özel jet, Sneijder'i eşiyle birlikte İstanbul'a getirecek. Reyes ve Forlan konusunda sözünü tutamayan başkan Aysal'ın "Ne gerekiyorsa yapacağım. Söz verdiğim üzerine Sneijder'e G.Saray forması giydireceğim. Transfer nasıl yapılır tüm Türkiye görecek" dediği öğrenildi.

Sneijder ve menajeri Lerby ile görüşen G.Saray'ın yetkili menajeri Ali Güven'in, "Aşılamayacak pürüzler yok. Sneijder çok önemli bir isim. Cuma günü bu iş olumlu olarak bitecektir" açıklaması da sarıkırmızılı camiaya moral aşıladı. Sky Sport kanalı ise G.Saray'ın menajer Lerby ile son kez cuma günü görüşüp pürüzleri gidereceğini iddia etti. Sneijder'in, Van Hooijdonk ve Kuyt ile görüşerek Türkiye hakkında bilgi toplaması da "Transfer bitti" diye yorumlandı. G.Saray yönetiminin cuma günü özel jet ile Sneijder'i Türkiye'ye getireceği, sağlık kontrolünden geçireceği belirtiliyor. GS Store yetkilileri de Sneijder'in formasını hazırlatmak için "bitti" müjdesini bekliyor.

VİLLASI VE ARABASI BİLE HAZIRLANDI

Haberin Devamı

Sneijder imza attığı an kendisine kalacağı 3 villa önerilecek. Hollandalı yıldız, Yeşilköy ve Hadımköy'deki villalardan birini seçecek. Sneijder'in Yeşilköy'deki villayı seçeceği ve Muslera'ya komşu olacağı belirtiliyor. Sneijder ve eşi için de son model (200 bin TL değerinde) bir Opel İnsignia hazır tutuluyor.

ALTAY, TWİTTER'DAN MÜJDELEDİ: ANLAŞILDI

G.Saray'ın etkili taraftar grubu ultrAslan Taraftar Grubu Başkanı Oğuz Altay, "Sneijder ile anlaşıldı, imza aşamasına gelindi" şeklinde bir tweet attı. Altay gecikmenin İnter ile Hollandalı oyuncu arasındaki küçük pürüzlerden kaynaklandığını söyledi. Oğuz Altay, G.Saray Başkanı Ünal Aysal ile görüştüğünü ve transferin cuma günü biteceğini öğrendiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı


Sneijder transferindeki gecikmeyi herkes başka nedenlere bağlıyor. Bunlardan biri de Hollandalı oyuncunun ocak maaşını düşünmesi. İnter kulübü, "Gidersen ocak maaşını vermeyiz" demiş. Galatasaray yönetimi de sözleşmenin şubat ayında başlamasını öngörmüş. Bu iddiaya göre, Wesley Sneijder ocak maaşını garanti altına almadan imzayı atmayacak.

YÖNETiMDE ÇATLAK!

Camianın önemli ismi Haznedaroğlu, başkan Ünal Aysal'ın para konusunda zorlandığını ve Wesley Sneijder transferinin gerçekleşmeyeceğini söyledi. Haznedaroğlu, "Bence bu iş olmuyor. Belki de başka alternatiflere bakacağız. Sürecin uzaması transferin gerçekleşmeyeceği anlamına geliyor. Klas bir futbolcu, belki İngiltere'de oynamayı tercih eder" dedi. Semih Haznedaroğlu, Kaka konusunda da benzer durum yaşandığını belirterek, "Gelmek istemiyorsa zorla getiremeyiz. Hamit'e, Melo'ya 5 verirken Sneijder'e 10 veremezsin. Sneijder'in keyfini daha ne kadar bekleyeceğiz" diye konuştu. FENERBAHÇE ALAMAZ Sneijder için Fenerbahçe'nin de devrede olduğunu belirten Haznedaroğlu şunları söyledi: İnter ile 8 milyon euro'ya el sıkıştık. İtalyanlar o kadar sahtekar olamaz. Fenerbahçe direkt bu oyuncuyu alamaz. İnter ile anlaşması gerekir.

REFiK ARKAN: TRANSFER BİTMİŞTİR

Haberin Devamı

Galatasaray kulübünün başkan yardımcısı Refik Arkan ise Sneijder konusunda küçük pürüzler olmasına rağmen imzanın yakın olduğunu söyledi. Hollandalı futbolcunun prensipte 'evet' dediğini, eşiyle konuyu tartıştığını belirten Arkan, "Kabul etmemesi için bir neden yok. Böyle büyük transferlerde elbette beklenmeyen sorunlar çıkar. Bana göre bu transfer yüzde 95 bitmiştir" diye konuştu. MENAJERİ SORUN Sneijder'in menajeri Sören Lerby'nin zaman zaman olumsuz sözler sarf etmesini de değerlendiren Arkan şunları söyledi: "Menajerlerle ilgili sorun her zaman yaşanır. Bunlar aşılmayacak sorunlar değil. Burada önemli olan oyuncunun kabul etmesidir.

" TAFFAREL: TÜRKİYE YATMA YERİ DEĞİL

Fatih Terim'in yardımcılarından Claudio Taffarel, İtalyan medyasına Wesley Sneijder transferi için açıklama yaptı. Brezilyalı teknik adam, "Fatih Terim onu çok istiyor. Elbette dengeleri de gözetmek zorunda. Ancak Wesley 'Türkiye'ye yatmaya gidiyorum' diye düşünüyorsa yanılıyor. Türkiye, Arap ligleri +gibi tatil mekanı değil. Gelirse çalışıp formayı hak etmeli" dedi. Terim'in 4-4-2'den vazgeçme ihtimalinin az olduğunu da söyleyen Taffarel yine de açık kapı bıraktı: Sneijder gibi bir oyuncuya sahipseniz sistemi değiştirebilirsiniz. Tabii kararı Terim verecek.

DİVAN'IN KONUSU BOMBA TRANSFER

G.Saray'ın olağan aylık Divan Kurulu toplantısı bugün yapılacak. G.Saray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 13.30'da başlayacak toplantıda Sneijder'in transferi gündemin ilk maddesi olacak. Üyeler ilk ağızdan bu transferin ne durumda olduğunu, maliyetini yönetime soracak.

Galatasaray'ın, Ömer Toprak direnişi

Sarı-Kırmızılı kulübün uzun süredir transfer listesinde bulunan Ömer Toprak için temaslar her ne kadar sıklaştırılmış olsa da, bir türlü somut gelişme sağlanamıyor. Bunda Bayer Leverkusen’in taviz vermeyen direnişi önemli rol oynuyor. Zira Alman kulübü kapıyı 8 milyon Euro’dan açmıştı. Pazarlıklar neticesinde 6.5 milyon Euro’ya kadar düşme ihtimali belirdi, ancak bu sefer de bir sonraki satıştan yüzde 30 gibi bir pay istenmesi Galatasaray’ın iştahını kaçırmış durumda. Hatta Fatih Terim, son çare alternatifini belirlemeye başladı bile. Buna göre meniskus yırtığına rağmen sahalara dönmesi beklenenden kısa sürecek olan Ujfalusi ile Hakan Balta rotasyonda kullanılacak.

Yazarlar