Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

28.07.2013 - 11:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Mecburi istikamet Arda

Emre Can adım adım Galatasaray'a

Carlinhos teklif bekliyor

Kolarov’a Pellegrini engeli


Mecburi istikamet Arda

Haberin Devamı

Aysal’dan ‘Chelsea izni’ isteyen Arda’nın İngiltere’ye transferi gerçekleşmedi. Yabancı sınırını çözemeyen sarı-kırmızılılar, eski kaptanı için bu kez çok istekli.

TFF yabancı sınırını 6+0+4 şeklinde belirledi, bu karar Galatasaray’ın transfer stratejisini değiştirdi. Sarı-kırmızılılar Farfan ve Nani’den mecburen vazgeçti, Arda Turan’a yöneldi. Atletico Madrid ile pazarlıkların başlaması artık an meselesi…

ARDA’NIN 1 yıldır geri dönmesini bekleyen Galatasaray, aslında bu transferde bir süre önce frene basmıştı. Çünkü Arda bizzat Ünal Aysal’dan 1 Ağustos’a kadar süre istemiş ve Chelsea’ye transfer olma ihtimalinden söz etmişti. Ancak İngiliz devi somut adım atmadı ve Arda için Galatasaray’dan başka seçenek kalmadı.

Haberin Devamı

YABANCI sınırı yüzünden köşeye sıkışan Ünal Aysal, hafta içinde Atletico Madrid Başkanı Gil ile bir araya gelecek ve resmi teklifini iletecek.

Top Atletico Madrid’de

ARDA yuvaya dönmeye hazır. Transferde top 2 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu İspanyol ekibinde…

Emre Can adım adım Galatasaray'a

Sarı-kırmızılı yönetim, 19 yaşındaki futbolcu için Bayern Münih ile anlaşmak üzere. Stoper ve ön libero oynayan, ayrıca her iki bekte görev alabilen Emre'nin G.Saray'a gelmek istediği için Leverkusen'in yaptığı transfer teklifini reddettiği dile getiriliyor

Galatasaray, Bayern Münih'in 19 yaşındaki genç yıldızı Emre Can'ın bitirmeye yakın... Stoper ve ön libero oynayan, ayrıca her iki bekte görev alabilen Emre için Guardiola "Gönderin" raporu verdi. Bunun üzerine Alman devi ile temasa geçen sarıkırmızılılar, sportif direktör Sammer ile görüşmelere başladı.

BONSERVİSİ ALINACAK
Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un, Münih'e geçtiği ve Emre Can'ı bonservisiyle almaya çalıştığı kaydedildi. Almanların genç yıldızı kiralamayı planladığı; buna karşın Cimbom'un bonservisiyle birlikte ya da satın alma opsiyonuyla bu transferi gerçekleştirmek istediği öğrenildi. Yabancı oyuncu sınırlaması yüzünden Emre Can'ın transferine büyük önem veren Terim'in, genç yeteneğin 4-5 bölgede oynayabilme özelliğini büyük fırsat olarak gördüğü ifade edildi. Bu arada Bayern Leverkusen ve Augsburg'un kiralamaya çalıştığı Emre Can'ın teklifleri reddettiği öğrenildi. 19 yaşındaki futbolcunun bonservisiyle beraber transfer olmaya sıcak baktığı ve bu yüzden kendi kulüp yönetimiyle ters düştüğü de vurgulandı.

Haberin Devamı

Carlinhos teklif bekliyor

G.Saray'ın uzun zaman almak için çalıştığı ama başaramadığı Carlinhos ile ilgili hocası Abel Braga konuştu. Fluminense'nin teknik patronu, "G.Saray'dan yeni bir teklif bekliyoruz. Önceki önerileri bizi tatmin etmemişti. Şimdi durum farklı olabilir" dedi.

Kolarov’a Pellegrini engeli

Sol bek için adaylar arasında yer alan Aleksander Kolarov için sarı-kırmızılıların önüne M.City’nin hocası Pellegrini çıktı.

Bu sezon Sırp oyuncuya daha fazla forma şansı vermeye hazırlanan Şilili teknik adam, oyuncusunun takımdan gönderilmesini istemiyor.

Kolarov için G.Saray’ın yanı sıra Inter ve Juventus’un da devrede olduğunu belirten Sırp basını ise Pellegrini ile görüşmesinin ardından oyuncunun geleceğine karar vereceğini belirtti.

Yazarlar