Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

03.08.2013 - 10:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Arda’ya rüya teklif

Elmander gidiyor Carlinhos geliyor

Melo işleri karıştırdı!


Arda’ya rüya teklif

Haberin Devamı

Aslan gözünü kararttı, yılın bombası için kesenin ağzını açtı...

Sneijder’e ödenen parayı baz alan sarı-kırmızılı yönetim, Arda’ya reddedilmesi güç bir teklifte bulundu: 4 milyon 500 bin euro! Sıra Atletico Madrid ile pazarlığa oturmaya geldi…

TFF’nin yabancı sınırını 6+0+4 şeklinde belirlemesi sonrası mecburen yerli isimlere yönelen sarı-kırmızılılar, Emre Can’i bitiremedi ama Arda Turan’dan vazgeçmedi. Öyle ki Atletico Madrid cephesi “Arda’nın peşini bırakın” mesajını gönderse de başta başkan Ünal Aysal olmak üzere sarı-kırmızılı yöneticiler dört koldan bu transferi bitirmeye çalışıyor.

DÜŞÜNMEDEN ‘EVET’ DEDİ

Bu yazın başında Fenerbahçe’den yıllık 7 milyon euroyu bulan astronomik bir teklif alan Arda’ya Galatasaray da reddedilmesi güç bir teklif sundu. 10 numarası Wesley Sneijder’in kazandığı parayı baz alan sarı-kırmızılı yönetim, eski kaptanına yıllık 4.5 milyon euro önerdi. 2 yıl daha sözleşmesinin kaldığı Atletico Madrid’de 2.5 milyon euroya oynayan Arda teklife düşünmeden ‘Evet’ dedi.

Haberin Devamı

PAZARLIK BAŞLIYOR

İspanyol ekibi ile masaya oturacak sarı-kırmızılı idareciler, Arda’yı sattıkları paraya (12 milyon euro) geri almaya çalışacak. Atletico Madrid, sözleşmesine “25 milyon euroya serbest kalır” maddesi koydurduğu oyuncusu için pazarlıklara kapalı. Ama bir gerçek var ki Arda bu sezon satılmazsa, gelecek yaz 1 sene sözleşmesi kalacak ve Atletico’nun zarar etmesi söz konusu olacak.

Elmander gidiyor Carlinhos geliyor

Hakan ve Riera’dan ümidi kesen Galatasaray eski aşkına yöneldi. Elmander’le boşalacak kontenjan, Carlinhos’la dolacak.

Hazırlık maçlarında Hakan Balta ve Albert Riera iyi sinyaller vermedi, teknik heyet yönetimden sol beke takviye istedi. Gündemdeki ismi herkes çok iyi biliyor çünkü sarı-kırmızılılar 1 yıldır Carlinhos’la ilgileniyor. Yabancı sınırı sonrası bu transferde frene basan yöneticiler, tekrar harekete geçti.

Kazım’ı 4. forvet olarak düşünen Fatih Terim, Elmander’e kapıyı gösterdi. İsveçli forveti Olympiakos’a gönderilmeye çalışılıyor. Elmander’in Yunanistan’a gidişi kesinleştiği anda Carlinhos için gaza basılacak.

Haberin Devamı

Melo işleri karıştırdı!

Sarı-kırmızılı yönetim, Culio'ya fesih karşılığında 350 bin euro teklif etti. Ancak Arjantinli, Melo kozuyla daha çok para istiyor

Galatasaray'da yabancı kontenjanı konusunda alınan karar ve yapılan kısıtlama planları bozdu. 11 Ağustos'ta Süper Kupa finalinde F.Bahçe ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda yönetim, Culio sorununu çözemez ise teknik direktör Fatih Terim finale 1 yıldızından yoksun çıkabilir. Melo'nun bonservisinin çıkartılması için Riera, Culio ve Elmander üçlüsünden en az birisinin takımdan ayrılması gerekiyor. İlk aday ise Culio...

Fesih için 350 bin euro teklifi

Takımdan ayrılmaya en yakın gözüken Culio ile yönetim uzlaşmaya çalışıyor. Başkan Ünal Aysal'ın da yakından takip ettiği görüşmelerde, Culio'ya fesih işlemine karşılık tazminatı olan 350 bin euro teklif edildi. Beklemeye geçen oyuncu ikna olmazsa, Melo Kayseri'deki Süper Kupa maçında forma giyemeyecek. Culio'nun, Melo kozunu kullanması, yönetimin elini kolunu bağlamış olsa da, Melo'ya lisans çıkartabilmek için Culio'nun akibeti 10 Ağustos'a kadar beklenecek.