Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

06.09.2013 - 12:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray'a 2. Burak Yılmaz

Haberin Devamı

Drogba Terim'i aradı ve...

Erman Kılıç Eskişehirspor'da


Erkan Zengin ve Serdar Aziz

Galatasaray'a 2. Burak Yılmaz

G.Saray, Kartalspor A2 takımında forma giyen Burak Yılmaz'ı renklerine bağladı.

Galatasaray Futbol Akademisi, Kartalspor A2 takımı’nda stoper olarak görev yapan 18 yaşındaki Burak Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Kartalspor’un A2 takımında ve U18 takımında 45 maçta görev yapan genç stoper bu maçlarda takımı adına 4 gol kaydetmeyi başardı.

G.Saray’a transfer olmadan önce sarı kırmızılı formayı ne kadar çok giymek istediğini sosyal medya hesabından da ‘inşallah bu iş olur da Allah yüzümü güldürür’ sözleriyle daha önce dile getiren genç Burak, sonunda istediğine kavuştu.

Drogba Terim'i aradı ve...

Haberin Devamı

Engin Baytar'ın Galatasaray ile sözleşme yapmasının ardında Drogba'nın verdiği garantinin yattığı ortaya çıktı.

Galatasaray’da, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda sözleşmesi sona eren futbolculardan biri de Engin Baytar’dı. Tecrübeli futbolcu, 2012-13 futbol sezonu öncesi Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a karşı gerçekleştirdiği saldırı sonrası PFDK tarafından 11 maç cezaya çarptırılmıştı. Ve bu olaydan sonra da Engin bir anda Sarı-Kırmızılı takımda gözden düşmüş, yedek kulübeyi bile ‘zorunlu hallerin dışında’ göremez olmuştu. İç transfer çalışmaları başladığında da Engin’in adı bile anılmıyordu. İşte bu dönemde ortaya dünya yıldızı Didier Drogba çıktı... Sezon bittikten sonra ABD’de tatilde bulunan Fildişi Sahilli yıldız, Engin’in sözleşmesinin yenilenmemesi nedeniyle bir hayli tedirgindi.

‘HADDİME DEGİL AMA’

Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim’e telefon açarak, “Hocam, bir düşüncemi seninle paylaşmak istiyorum” diye söze başladı. Ardından şöyle devam etti: “Yanlış anlama, kesinlikle işine karışmak gibi bir düşüncem yok. Takımda karar mercii sensin. Ancak Engin Baytar ile sözleşme yenilenirse, iyi bir karar alınmış olur. Çünkü takımda direkt ileriye oynayan tek isim Engin. Onun kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman çalkantılar yaşadı ama ben ona yardımcı olurum. Engin’i bana bırakın.” İşte bu görüşme sonrası Fatih Terim de ikna olmuş olacak ki, Engin ile yeni sözleşme yapıldı ve G.Saray’da kalması sağlandı.

Haberin Devamı

Erman Kılıç Eskişehirspor'da

Eskişehirspor Kulübü, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Erman Kılıç'ı transfer etti.

Sarı kırmızılı kulüp, takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Erman Kılıç ile yollarını ayırdı. Kılıç'ın transferi için Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor kulüpleri harekete geçerken, Galatasaray yönetimi tercihini Eskişehirspor Kulübü'nden yana kullandı. Eskişehirspor'un, tecrübeli futbolcunun transferi için sarı kırmızılı kulübe 200 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.

Erkan Zengin ve Serdar Aziz

Transferin son gününde Aslan'ın gözü Serdar Aziz ve Erkan Zengin'de. Sarı-kırmızılılar, Bursaspor ve Eskişehirspor ile orta yolu bulması halinde Fatih Terim'in çok istediği 2 oyuncuyu kadrosuna katacak

Galatasaray'da transferin son günü hareket sürüyor. Şimdiye kadar kadrosuna Bruma, Chedjou'yu katan; Melo ve Umut'un ise bonservislerini alan sarı-kırmızılılarda son hedef Serdar Aziz ile Erkan Zengin... İki oyuncu için kulüpleri Bursaspor ve Eskişehirspor ile görüşmeler devam ediyor. Serdar'ın temsilcilerinin, sarı-kırmızılı ekiple uzlaştığı ifade ediliyor. Bursaspor, Galatasaray'ın önerdiği şartları kabul ederse bugün imzalar atılabilir.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR'E SON BİR TEKLİF DAHA YAPILACAK
Fatih Terim'in diğer gözdesi Erkan Zengin içinse Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Satmayacağız" dese de Cimbom vazgeçmiyor. Yönetimin, kırmızısiyahlı kulübe bugün son bir teklif daha sunarak transfer için ısrarını sürdüreceği öğrenildi. Dün gece Erman Kılıç konusunda anlaşan taraflar bugün de Erkan için karar verebilir ve süpriz gelişmeler yaşanabilir. Terim'in Serdar ve Erkan'ı çok istediği vurgulanıyor.

11 MİLYON EURO İDDİASI HAYAL!
Öte yandan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin için G.Saray'dan 11 milyon euro istedikleri iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Hoşcan, "Erkan için sarı-kırmızılı yönetimle bir görüşme yaptık ancak transfer için uygun şartlar oluşmadı" dedi.