Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

07.01.2014 - 10:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Burak'ın son talibi Arsenal

Amrabat ile yollar ayrıldı

Marko Marin yakın takipte

Astori için 6 milyon euro

Burak'ın son talibi Arsenal

Haberin Devamı

Sezon başında Lazio'nun kapısından dönen Burak Yılmaz için şimdi de Arsenal'in devreye girdiği ileri sürüldü. İleri uçta Giroud'a alternatif olabilecek bir oyuncu arayan İngiliz kulübünün, Chicarito ve Remy'nin yanı sıra Burak ile de ilgilendiği belirtildi. Milli oyuncuyu Luis Suarez'e benzeten scout ekibinin şefi Rowley'in olumlu raporunun da menajer Wenger'i etkilediği bildirildi.

Amrabat ile yollar ayrıldı

Galatasaray, Amrabat ile yolları ayırdı

İzet Hajroviç ve Alex Telles ile anlaşan Galatasaray, bu iki isme imza attırabilmek için mevcut kadrodan ilk olarak Amrabat ile yolları ayırdı... Fatih Terim’in isteği üzerine 8 milyon Euro’ya transfer edilen Faslı oyuncunun Antalyaspor’a bedelsiz kiralandığı belirtildi. Akdeniz ekibinin Başkanı Gültekin Gencer yaptığı açıklamada Ünal Aysal’ın, Amrabat’ı sezon sonuna kadar kendilerine kiraladığını söyledi. Bu arada Gencer, Holosko konusunda da Beşiktaş ile el sıkıştıklarını ifade etti.

Marko Marin yakın takipte

Avrupa basını, Galatasaray'ın şimdi de Chelsea'li Marko Marin'in peşinde olduğunu ileri sürdü. Haber, İspanyol AS gazetesi ile İtalyan Tuttomercato sitesinde yer aldı. Chelsea, 24 yaşındaki Marin'i sezon başında 1 yıllığına Sevilla'ya kiralamıştı. İspanyol ekibinde 12 maça çıkan Marin, 2 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Orta saha ve kanatta forma giyen Bosna doğumlu Alman oyuncu, Alman Milli Takımı'nda 16 kez oynayıp, 1 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Astori için 6 milyon euro

La Gazzetta dello Sport, Mancini'nin istediği İtalyan stoper için G.Saray'ın Cagliari'ye 6 milyon Euro teklif ettiğini öne sürdü.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Şampiyonlar Ligi listesine 3 yeni isim ekleyeceğiz" derken, gözler Alex Telles ve Hajroviç'in ardından 26 yaşındaki Astori'ye çevrildi. Kamerunlu Dany ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Roberto Mancini'nin Cagliari forması giyen vatandaşını istediği dün de La Gazzetta dello Sport'ta yer aldı. Haberde, Cagliari'nin 10 milyon Euro istediği Astori için G.Saray'ın 6 milyon Euro teklif ettiği yer aldı.

Haberin Devamı

Antalya'da oynarız

Galatasaray'la Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Şahan açıklamalarda bulundu. Maçın Antalya'da oynanmasının kendileri için sorun olmayacağını belirten Şahan, kamp çalışmalarını Antalya'da devam ettiklerinden buranın da kendileri için avantaj olacağını belirtti.