Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

08.01.2014 - 09:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Boğazda Balotelli zirvesi

Olay hareketi yapan Di Maria G.Saray'a!

Haberin Devamı

Burak Yılmaz'a Dortmund kancası

Aysal: "Drogba bir yere gidemez"

Boğazda Balotelli zirvesi

"Pahalı transferler yapmayacağız" diyen G.Saray Başkanı, Balotelli'nin menajeri ile görüşüp gelecek sezon için resmi teklif yaptı...

Hajrovıc ve Alex Telles transferleriyle üst üste bombaları patlatan Galatasaray sezon sonunda Balotelli'yi renklerine katmak için çok gizli bir çalışma yürütüyor. İtalyan basını, Başkan Ünal Aysal'ın Balotelli'nin menajeri Raiola ile Boğaz'da çok özel bir zirve gercekleştirdiğini iddia etti... İtalyan TG24 kanalı, Balotelli'nin transferinin devre arasında değil sezon sonunda gerçekleşme ihtimalinin daha yüksek olduğunu ifade etti. Milan'la ipleri koparma noktasına gelen İtalyan oyuncuyu eski hocası Mancini'nin çok istediği belirtildi. İtalyan basını, "Boğaz'da lüks bir otelde gerçekleşen görüşmede Galatasaray, menajer Raiola'ya resmi tekliflerini sundu. Galatasaray gelecek sezon ayrılacak Drogba'nın yerine Balotelli'yi düşünüyor" ifadelerini kullandı. Yabancı oyuncu kontenjanı dolu olan Galatasaray, eğer şartlar oluşursa İtalyan yıldızı devre arasında da renklerine katabilir. Başkan Aysal'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı bulunmayan Balotelli için "Drogba'yı da almak hayaldi. Ama bir fırsat doğdu ve aldık. Şimdi aynı fırsat Balotelli için var" yorumunu yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

18 MİLYON EURO'DAN AŞAĞI SATMAK İSTEMİYOR

MİLAN'ın geçen sezon Balotelli'yi 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği ve bu nedenle yıldız oyuncuyu 18 milyon Euro'dan aşağı bir rakama satmak istemediği ifade edildi. Galatasaray'ın yıldız futbolcu için geçtiğimiz günlerde 12 milyon Euro teklif ettiği ancak İtalyan kulübünün bu rakamı az bulduğu ifade edildi. Sportif Koordinatör Bülent Tulun'un önümüzdeki günlerde İtalya'ya gideceği belirlendi.

MİLAN KADRODA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK YAPACAK

İtalyan kulübünde özel projelerden sorumlu müdür olarak görev yapan ve Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi'nin kızı olan Barbara Berlusconi'nin takımda köklü değişiklik için düğmeye bastığı belirtildi... Milan'dan ilk gönderilecek isimlerden birinin de Balotelli olduğu ifade edildi. Kanalın haberinde, Juventus'un gerisinde kalan Milan'ın bu farkı kapatmak için yeni bir yapılanmaya gideceği belirlendi.

Haberin Devamı

BEŞ YILDIZLI BİR OTELDE GÖRÜŞME

İTALYAN basını, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın İstanbul'da boğazda 5 yıldızlı bir otelde Balotelli'nin menajeri Raiola ile bir görüşme yaptığını iddia etti...

Olay hareketi yapan Di Maria G.Saray'a!

Real Madrid'in yıldızı Di Maria'nın Santiago Bernabeu tribünlerine yaptığı hareket gündeme damga vurarken; Arjantinli yıldız ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

İspanya Ligi’nde Real Madrid’in Celta Vigo’yu ağırladığı karşılaşmaya Arjantinli yıldız oyuncu Di Maria’nın oyundan çıkarken yaptığı hareket damga vurmuştu.Maç boyunca taraftarlarca ıslıklanan Di Maria, Carlo Ancelotti tarafından oyundan alınınca tribünlere cinsel organını göstermiş ve maçın önüne geçmişti.

SEZON SONU ÇİLEĞİ Dİ MARİA MI?

Amk'nın haberine göre ise; Galatasaray, sezon sonu bombasını Di Maria ile patlatacak. Yaptığı hareketin ardından İspanyol devinin gözünden düşen 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray yönetiminin yeniden devreye gireceği ve Tangocu'nun gelecek sezona Sarı-Kırmızılı takım formasıyla gireceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz'a Dortmund kancası

Borussia Dortmund'un Polonyalı golcüsü Lewandowski'yi Bayern Münih'e kaptırmasının ardından yıldız golcünün yerini Burak Yılmazi le dolduracağı iddia edildi.

Son 4 sezonda gösterdiği harika çıkışla Avrupa'nın sayılı golcüleri arasına giren Burak Yılmaz'a bir talip daha çıktı.

İngiltere basınından Sport Direct News'de yer alan habere göre; Golcüsü Lewandowski'yi ezeli rakibi Bayern'e kaptıran Dortmund, Polonyalı yıldızın yerini doldurmak için arayışlara başladı.

Haberde; Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un gerek Avrupa gerek Süper Lig'de attığı gollerle adından sıklıkla söz ettiren Burak Yılmaz'ı transfer radarına aldığını iddia edilirken, Burak'ın Arsenal ve Chelsea'nin de radarında olduğuna dikkat çekildi.

Haberin Devamı

Milli golcünün sezon öncesi transfer döneminde Lazio'nun kapısından döndüğünün altını çizilirken, Galatasaray'ın Avrupa devlerinden gelecek tekliflere karşı açık olduğu ifade edildi.

Aysal: "Drogba bir yere gidemez"

Didier Drogba'nın, mutsuz olduğu için takımdan ayrılacağı iddialarını Ünal Aysal, net bir dille yalanladı ve taraftarları rahatlattı.

Galatasaray’da taraftarlar, yapılacak transferler kadar Didier Drogba’nın durumunu da merakla bekliyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuyla yeni kontrat yapıldığı müjdesini duymak için sabırsızlanıyorlar. Ancak dün sabah ortaya atılan bir iddia, camiada şok etkisi yarattı. İddiaya göre Drogba, yönetimle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılma kararı aldı. Başka bir takıma gitmek için menaceri Thierni Seydi’ye talimat verdi! Chelsea ve New York Red Bulls ekipleri de tecrübeli yıldızı kadroya katmak için harekete geçti. İşte bu söylentiler hızla yayıldı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında büyük şaşkınlık yarattı.

‘Galatasaray’da çok mutlu’

Galatasaraylılar’ı rahatlatan haber Ünal Aysal’dan geldi. Fanatik'in haberine göre; Peş peşe patlatılan transfer bombalarıyla şov yapan Aysal, Drogba konusunda net konuştu: Ne ayrılması, Drogba hiçbir yere gidemez. Burada çok mutlu, biz de onun performansından memnunuz. Kesinlikle ayrılık yok. En kısa sürede kendisiyle yeni bir sözleşme imzalayacağız.

Olmazsa olmazı 2 yıllık kontrat

Fildişili yıldızın sözleşme uzatma konusunda başlıca talebi, süresinin en az iki yıl olması. Drogba, çok sevdiği Chelsea’den, bir senelik kontrat teklif edildiği için ayrılmıştı. Galatasaray Yönetimi ise iki yıl konusunda temkinli. Ancak takıma yaptığı katkı, Roberto Mancini’nin kalmasını istemesi ve taraftarların kendisine olan sevgisi nedeniyle Sarı-Kırmızılılar’ın Drogba’nın bu talebini kabul etmesi bekleniyor. Buna rağmen dünyaca ünlü golcünün, yıllık 4 milyon Euro’luk ücretinde indirime gitmesi istenecek.

'Bu adam ergen mi?'

Drogba hakkındaki iddialara bir yalanlama da menacer Ceylan Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, “Drogba 35 yaşında, dünyaca ünlü bir yıldız. Bu adam ergen mi böyle dedikodular çıkarsın. Eğer mutsuz olsa, ayrılmak istese çıkar bunu açıkça söyler. Kimseden çekinmez” ifadelerini kullandı. Ceylan Çalışkan, “Drogba’nın sözleşmesinde son 6 aylık sürece girildi. Biz zaten bu dönemde böyle iddiaların ortaya atılmasını bekliyorduk. Bu nedenle çıkan iddialar şaşırtıcı olmadı” dedi.