Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

28.01.2014 - 09:40 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Galatasaray ile adı geçen futbolcular...

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Malaga, Riera'yı reddetti!

Basel'e mi gidiyor!
Heitinga Aslan gibi
Amrabat Malaga'da

İspanyol basını da, kadrosunda yabancı sınırlaması nedeniyle bazı isimlerle yolları ayırmak isteyen Galatasaray'ın Amrabat'ı Malaga'ya kiraladığı yönündeki haberleri doğruladı.

Transferde kadrosuna kattığı Hajrovic ve Alex Telles gibi isimlere yabancı kontenjanı nedeniyle lisans çıkaramayan ve sıkıntı yaşayan Galatasaray, Amrabat'ı Malaga'ya gönderdi.

Malaga yerel basınından Diario Sur da, La Liga ekibi Malaga’nın Galatasaray’dan Nordin Amrabat ile görüştüğü ve anlaşmanın sağlandığını vurguladı. Malaga’nın ekonomik sıkıntıları nedeniyle sözleşmenin kiralık olabileceği ifade edilirken, Teknik Direktör Bernd Schuster’in de Faslı yıldızı kadrosunda görmek istediğine dikkat çekildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, kadrodan gönderilmek istenen bir diğer yabancı pasaportlu isim Albert Riera’nın da Malaga’ya önerildiği, yılda 3 milyona yakın para kazanan İspanyol oyuncunun ücretini karşılayamayacak olan Malaga'nın bu teklifi reddettiği belirtildi.

Basel'e mi gidiyor!
Galatasaray’ın elden çıkarmak için uğraş verdiği bir diğer isim Dany ile ilgili de ilginç gelişmeler yaşanıyor
Kamerunlu stoper ile Süper Lig’den Trabzonspor başta olmak üzere Kayseri Erciyes, Karabük, G.Antep ve G.Birliği ilgileniyor. Ancak Dany için İsviçre’den sürpriz bir talip çıktı. Teknik direktör Murat Yakın’ın çalıştırdığı Basel takımının, deneyimli futbolcuyu transfer etmek istediği ve hatta girişimlere başladığı öğrenildi.
Heitinga Aslan gibi
Hollanda basını, Aslan'ın 30 yaşındaki stoperle anlaştığını ve 6 aylığına kiralayacağını yazdı
Galatasaray, Everton'lı John Heitinga'nın transferini bitirmek üzere... 30 yaşındaki stoperin menajeri Rob Jansen, sarı-kırmızılı takımla görüşmek için dün İstanbul'a geldi. Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, Jansen'in Galatasaraylı yöneticilerle anlaştığını, Heitinga'nın da bugün büyük ihtimalle İstanbul'a gideceğini duyurdu. Tecrübeli oyuncunun, Cimbom'a 6 aylığına kiralık olarak geleceği ve sözleşmesinde 1 yıl uzatma opsiyonu bulunacağı belirtildi.
KONTENJAN AÇILINCA AÇIKLANACAK
Galatasaray, Heitinga'nın transferini yabancı kontenjanında yer açtıktan sonra açıklayacak. Heitinga'nın transferine Roberto Mancini'nin de onay verdiği bildirildi.
Amrabat Malaga'da
Sarı-kırmızılı takım, yabancı krizinde ikinci adımı da attı ve Nordin Ambrabat'ı sezon sonuna kadar Malaga'ya kiraladı. İspanyol ekibi, Galatasaray'a kiralama bedeli ödemezken, sadece Faslı oyuncunun alacaklarını karşılayacak. Amrabat'ı gönderen yönetimin, Alex Telles'in lisansı için TFF'ye başvuruyu bugün yapması bekleniyor. Brezilyalı sol bek, işlemleri yetişirse Elazığspor ile yarın oynanacak kupa maçında forma giyecek. Bruma'nın Gaziantep'e kiralanması konusundaki prosedürlerin çözülmesinin ardından İzet Hajrovic'in lisansı da çıkarılacak.