Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

29.01.2014 - 09:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Galatasaray ile adı geçen futbolcular...

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray'dan Ranocchia bombası!

Haberin Devamı

Ontivero Galatasaray'da

Koray Günter listede!

Endoğan Adili imzayı atacak!

Bruma kiralandı

Galatasaray'dan Ranocchia bombası!

Roberto Mancini, aradığı stoperi Çizme'de buldu. Başkan Ünal Aysal, İnter'in 25 yaşındaki İtalyan milli oyuncusu Ranocchia'yı kiralamak üzere olduklarını açıkladı

Galatasaray, stoper konusunda uzun süredir görüşme halinde olduğu John Heitinga ve Rhodolfo'dan vazgeçip rotayı İtalya'ya çevirdi. Gaziantep deplasmanında kaybedilen puanlar üzerine olağanüstü bir toplantı yapan başkan Ünal Aysal ve Roberto Mancini, İnter'in stoperi Andrea Ranocchia'da karar kıldı. Mancini'nin Heitinga'yı direkt veto etmesi, Rhodolfo'da da ise teknik problemler yaşanması nedeniyle Mancini'nin yakından tanıdığı vatandaşı Ranocchia için İnter kulübüyle resmi temasa geçildi.

Haberin Devamı

RHODOLFO YEDEĞE

Transferle ilgili iddiaları doğrulayan başkan Ünal Aysal, "Dany, Gaziantep'e gitti. Ambarat, Riera ve Dany'nin ayrılmasıyla kontenjanımız boşaldı. Heitinga ve Rhodolfo'da sıkıntı oldu. Mancini, bugün yeni bir isimle geldi. İnter'le Andrea Ranocchia konusunda görüşmelere başladık. İnter kulübü ve oyuncu ile görüşüyoruz. Son anda bir gariplik çıkmazsa kiralık statüsünde anlaşacak gibi gözüküyoruz" diye konuştu. Mancini'nin vatandaşı Ranocchia'da ısrarcı olması üzerine yönetim, Rhodolfo'yu yedeğe çekme kararı aldı.

Ontivero Galatasaray'da

Galatasaray, daha önce denemeye aldığı 19 yaşındaki 'Uruguaylı Messi' diye anılan Lucas Ontivero ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak, ardından da kiraya verecek. Real Madrid altyapısında da denenen Ontivero, birçok Avrupa devinin yanı sıra Fenerbahçe'nin de takibindeydi

Devre arası transfer döneminde yaptığı hamlelerle takımın yaş ortalamasını düşüren Galatasaray, genç futbolcu transferinde hız kesmiyor. Hajrovic ve Alex Telles'ten sonra 19 yaşındaki Arjantinli orta saha Lucas Ontivero ile 4.5 yıllık sözleşme imzalamaya çok yakın olan sarı-kırmızılılar, bu transferle birçok Avrupa kulübüne de çalım atacak. Oyun tarzıyla Messi'yi andıran ve Avrupa devlerinin gündeminde olan 19 yaşındaki genç futbolcu, daha önce Florya Tesisleri'ni gelip, idmanlarına çıktığı takımı tercih etti. 19 yaşındaki genç yetenek bir ara Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

Haberin Devamı

İDOLÜ JUVE'Lİ CARLOS TEVEZ
Uruguay ekiplerinden CA Fenix ekibinde forma giyen Ontivero, sarı-kırmızılı forma ile poz vererek taraftarların sevgisini kazandı. Manchester City'li Sergio Agüero ve Barça'nın süper yıldızı Lionel Messi'ye benzetilen 1.70'lik yıldızın idolü ise Juventus'un Arjantinli'si Tevez. Ontivero'nun en önemli özelliği isi süratli oluşu ve dikine ilerleyebiliyor olması. Genç oyuncu ayrıca 12 yaşındayken İspanyol devi Real Madrid altyapısında forma giymişti.

Koray Günter listede!

Galatasaray'ın, Almanya'nın Borussia Dortmund takımında forma giyen genç savunma futbolcusu Koray Günter'i transfer etti

Ara transfer döneminde kadrosuna yaptığı takviyelerde genç futbolcuları tercih eden Galalatasaray'ın, teknik direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda Borussia Dortmund'da forma giyen 20 yaşındaki Koray Günter'i renklerine bağladı. Genç gurbetçinin dün İstanbul'a geldiği ve geceyi Florya'da geçirdiği öğrenildi. Cimbom, Koray transferini bugün borsaya bildirecek. Aslan, Dortmund'a da 450 bin euro ödeyecek. Dortmund merkezli Ruhrnachrichten gazetesi de, Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc'un bu transferi doğruladığını duyurdu.

Haberin Devamı

Endoğan Adili imzayı atacak!

Galatasaray'ın, İsviçre'nin Basel takımında İstanbul'a getirdiği genç oyuncu Endoğan Adili'nin temsilcisi Yüksel Demir, Radyospor'a açıklamalardabulundu. Demir, "Endoğan'ın transferinde bir sorun yok. Geri dönüş oldu iddiaları da gerçeği yansıtmıyor. Sadece vatandaşlık işlemleri uzun sürüyor. Tek problem bu. İşlemler tamamlandıktan sonra resmi imzayı atacağız" diye konuştu. Demir ayrıca "A2'de oynatılmak istendi, o yüzden dönmeyi istedi' iddiaları ise gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Bruma kiralandı

Galatasaray, Dany'nin ardından Bruma'yı da Gaziantepspor'da gönderdi. Cimbom, Bruma'yı satın alma opsiyonlu ile beraber sezon sonuna kadar Antep'e kiraladı

Haberin Devamı

Gaziantepspor, Galatasaray'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Portekizli genç yıldızı Armindo Bruma'yı transfer etti. Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Bruma'yı sezon sonuna kadar kiraladıklarını belirtti.

Kızıl, "Armindo Bruma'yı da satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiraladık. Bruma'nın tedavisi sürüyor, iyileşmesi durumunda Gaziantep'e gelecek" dedi.

Transfer görüşmesi yaptıkları başka yerli ve yabancı futbolcuların olduğunu belirten Kızıl, bu transferlerin de en kısa zamanda noktalanacağını sözlerine ekledi.

Yazarlar