Galatasaray Galatasaray transfer için gündemine aldı! Fenerbahçe ile anılan dev forvet...

Galatasaray transfer için gündemine aldı! Fenerbahçe ile anılan dev forvet...

19.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevine de Okan Buruk'u getiren Galatasaray'da tüm gözler transfer dönemine çevrildi. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu iddia edilen dünyaca ünlü santraforu transfer etmek istediği iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray transfer için gündemine aldı Fenerbahçe ile anılan dev forvet...

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesi sonrası teknik direktörlük için de Okan Buruk'la anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. Süper Lig devinin ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu öne sürülen golcü futbolcuyla ilgilendiği yazıldı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK YENİDEN BAŞKAN

Burak Elmas'ın seçim kararı almasının ardından Eşref Hamamcıoğlu ile yarışan Dursun Özbek, sarı-kırmızılılarda yeniden başkan seçildi. Sarı-kırmızılılarda ikinci dönemini yaşayan Dursun Özbek ve kurmayları gelecek sezon öncesi futbol yapılanmasında değişikliğe gitme kararı aldı.

Galatasaray transfer için gündemine aldı Fenerbahçe ile anılan dev forvet...

TİMUR VE ERGÜN İLGİLENECEK

Sarı-kırmızılılarda transfer sürecinde Pasquale Sensibile'nin yerine artık Erden Timur ve Cenk Ergün'ün görev alacağı öğrenildi. Burak Elmas'ın görevden ayrılması sonrası Pasquale Sensibile'yle de vedalaşıldığı, sarı-kırmızılılarda futbol konusundaki kararların Cenk Ergün ve Erden Timur'un onayıyla alınacağı kaydedildi.

TORRENT GİDİYOR, BURUK'LA ANLAŞILDI

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı kötü senaryoda taraftarların tepki gösterdiği Domenec Torrent'le de yolların ayrılması için görüşmeler başladı. Sarı-kırmızılı kurmayların İspanyol teknik adamı ülkesinden İstanbul'a davet ettiği öğrenildi. Galatasaray idarecilerinin Domenec Torrent'le yolların ayrılmasının ardından Okan Buruk'u resmen açıklayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer için gündemine aldı Fenerbahçe ile anılan dev forvet...

TANRIVERMİŞ İDDİASI

Sarı-kırmızılılarda göreve geldiğinde yeni bir teknik ekip oluşturmak isteyen Okan Buruk'un ekibiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. 48 yaşındaki teknik direktörün ekibine Spezia ile sözleşmesi sona eren ve şu an boşta olan Tuğberk Tanrıvermiş'in de dahil olacağı belirtildi.

DZYUBA İDDİASI

Galatasaray'da gelecek sezon adına önemli kararların alındığı bu süreçte flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Metaratings'in haberine göre; sarı-kırmızılılar Artem Dzyuba'yı transfer etmek için harekete geçti.

Galatasaray transfer için gündemine aldı Fenerbahçe ile anılan dev forvet...

F.BAHÇE DE İLGİLENİYOR

Zenit'ten ayrılan Rus golcünün Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu haberin detaylarında yer aldı. Sarı-lacivertlilerin transfer etmek istediği Artem Dzyuba'nın maaşını Galatasaray'ın karşılamaya hazır olduğu kaydedildi. Fenerbahçe'nin bu transferde sarı-kırmızılılara ciddi bir rakip olduğu vurgulandı.

23 GOLE KATKI SAĞLADI

33 yaşındaki santrafor geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla Rusya Premier Lig'e damgasını vurdu. Artem Dzyuba 39 resmi müsabakada oynama şansı yakaladı. Tecrübeli golcü bu süreçte rakip fileleri tam 13 kez havalandırdı. Artem Dzyuba takım arkadaşlarına ise 10 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer için gündemine aldı Fenerbahçe ile anılan dev forvet...

İLK KEZ RUSYA DIŞINA ÇIKIYOR

Zenit'ten ayrıldığını açıklayan Rus forvet kariyeri boyunca ilk kez ülkesinin dışında bir takımda forma giymeye hazırlanıyor. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen 33 yaşındaki oyuncu daha önce Spartak Moskova, Tom Tomsk, Rostov, Zenit ve Arsenal Tula'da oynadı.

İSTANBUL'A GELDİ

Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı öne sürülen Artem Dzyuba'nın kısa süre önce İstanbul'a geldiği iddia edildi. Tecrübeli golcünün transferi konusunda henüz net bir gelişme yaşanmadı.

Ibrahimovic'in mükemmel soyunma odası konuşması