Galatasaray Galatasaray'a 23'lük yıldız! Transfer için görüşmeler başladı

Galatasaray'a 23'lük yıldız! Transfer için görüşmeler başladı

28.07.2022 - 19:05 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda hücum hattında oluşan boşluk sonrası gündeme yıldız futbolcu geldi. Süper Lig devinin 23 yaşındaki oyuncu için kulübü ve menajeriyle transfer görüşmelerine başladığı öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Galatasaraya 23lük yıldız Transfer için görüşmeler başladı

Galatasaray'da kurmaylar yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala ağırlığını transfer çalışmalarına verdi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Süper Lig devinin gündemine genç futbolcu geldi. Galatasaray'ın yıldız ismi transfer etmek için görüşmelere başladığı iddia edildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

5 TRANSFER YAPILDI

Süper Lig devi Galatasaray'da şu ana kadar kadroya 5 isim dahil edildi. Sarı-kırmızılılar, Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ile Altay'dan Kazımcan Karataş'la transfer için anlaşma sağladı. Galatasaray'da orta saha rotaysonuna dahil edilen ilk isim Sergio Oliveira oldu. Süper Lig devi kısa bir süre sonra Leo Dubois ve Haris Seferovic'i de kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılarda transfer çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Galatasaraya 23lük yıldız Transfer için görüşmeler başladı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Sözleşmesi sona eren isimlerin yanı sıra Alpaslan Öztürk, kiralık olarak Eyüpspor'a gitti. Sarı-kırmızılılarda Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi. Mostafa Mohamed, Nantes'a kiralandı. Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu Charleroi kullanma kararı aldı. Marcao, Sevilla'nın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

HÜCUM HATTINDA BOŞLUK OLUŞTU

Süper Lig devinde Mostafa Mohamed ve Mbaye Diagne ile yolların ayrılmasının ardından hücum hattında boşluk oluştu. Sarı-kırmızılılar bu bölgeye Benfica'dan Haris Seferovic'i dahil etti. Galatasaray'ın hem forvet hem de hücumun diğer bölgelerinde forma giyebilen çok yönlü bir futbolcu için daha harekete geçtiği kaydedildi.

Galatasaraya 23lük yıldız Transfer için görüşmeler başladı

JUSTİN KLUİVERT BOMBASI

Teknik direktör Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda kanat ve hücum hattına da takviye yapmak isteyen Galatasaray çok önemli bir ismin peşine düştü. Takvim'in haberine göre; Sarı-kırmızılılar, bonservisi Roma'da bulunan Justin Kluivert'ın transferi için harekete geçti.

TEKLİF YAPILDI

Galatasaray kurmaylarının bu transfer için hem Roma hem de Hollandalı yıldızın menajeriyle transfer görüşmelerine başladığı vurgulandı. Justin Kluivert'ın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle şu anda kiralık olarak gelmesinin mümkün olmadığı belirtildi. İtalyan basınına göre; Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto, 23 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme teklif etti. Roma ile Justin Kluivert arasındaki sözleşme uzarsa, genç futbolcunun kiralık olarak takımdan ayrılmasının gündeme geleceği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaraya 23lük yıldız Transfer için görüşmeler başladı

BONSERVİSİ 12 MİLYON EURO

Roma'nın Justin Kluivert'ın bonservis bedelini belirlediği kaydedildi. Serie A ekibinin, Hollandalı futbolcu için 12 milyon euroluk transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı aktarıldı. Justin Kluivert geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Nice'te geçirdi. Hollandalı oyuncu 32 müsabakada şans buldu ve 6 gol ile 6 asistlik performans sergiledi.

Galatasaraya 23lük yıldız Transfer için görüşmeler başladı

18 MİLYON EUROYA İMZA ATTI

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Patkick Kluivert'ın oğlu olan Justin, Ajax altyapısında yetiştikten sonra 2018 yılında 18 milyon euro karşılığında Roma'ya transfer oldu. Teknik direktör Jose Mourinho'nun yeni sezon planlarında olmayan genç yıldız 2 kez Hollanda Milli Takımı'nda oynadı. Justin Kluivert her iki kanatta da görev yapabiliyor.

"SIRASIYLA AÇIKLAYACAĞIZ"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen lansmanda soruları cevapladı. Dursun Özbek transfer sorularına cevap verdi. Başkan Dursun Özbek açıklamasında, "Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Oldukça yol aldık. Bazı ufak gecikmeler olabilir bunun nedeni Galatasaray'ın parasını korumak. Taraftarlar endişelenmesin. Biz Galatasaray'ın cebini koruyoruz. Sırasıyla açıklayacağız. İsim vermek, rakamları arttırır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dursun Özbek ayrıca "Taraftarımızın içi rahat olsun, hiç endişe etmesinler, biz Galatasaray'ın cebini koruyarak transfer yapıyoruz. Transferleri en kısa zamanda açıklayacağız" dedi.

Yazarlar