Galatasaray Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! Avrupa devleri izleyecek, işte beklenen gelir

Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! Avrupa devleri izleyecek, işte beklenen gelir

16.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu, Avrupalı devleri peşine taktı. Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçında Avrupa devlerinin radarında olacak olan Barış Alper Yılmaz'dan Galatasaray ciddi bir gelir elde edebilir. İşte detaylar...

Galatasaraya Barış Alper Yılmaz piyangosu Avrupa devleri izleyecek, işte beklenen gelir

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray’a Barış Alper Yılmaz piyangosu vurabilir.

Haberin Devamı

DİKKATLERİ ÇEKTİ

Aslan’ın bu sezonki flaş ismi olan Barış Alper, Avrupa devlerini peşine taktı. Beş farklı pozisyonda oynamasına rağmen hep maksimum katkı veren Barış’ın çıkışı önemli kulüplerin dikkatinden kaçmadı.

DEVLER TAKİPTE

Barış Alper’i Fenerbahçe maçında İngiliz, İtalyan ve Fransız kulüpleri mercek altına alacak. 23 yaşındaki milli futbolcu; İngiltere’den Tottenham, Aston Villa ve West Ham United tarafından takip edilirken, bu kulüplerin izleme komitesi yetkililerinin pazar günü Rams Park’ta olacağı belirtildi. İngiliz kulüpleri gibi İtalyan ekiplerinin de Barış Alper Yılmaz’a ilgisi çok yoğun. İtalya’dan Juventus ve Roma’nın Barış’ı yakından takip ettiği öğrenildi. Fransa’dan ise Lille’in Barış Alper’i doğru bir yatırım olarak gördüğü ifade edildi. Bu ekiplerin de yine pazar günü oynanacak derbi için temsilcilerini Rams Park’a göndereceği bildirildi.

Haberin Devamı

Galatasaraya Barış Alper Yılmaz piyangosu Avrupa devleri izleyecek, işte beklenen gelir

20 MİLYON EURONUN ÜZERİNDE BONSERVİS

Galatasaray ile sözleşmesini 2027’ye kadar uzatan Barış Alper Yılmaz için sarı-kırmızılıların 20 milyon euronun üzerinde bir bonservis geliri beklediği aktarıldı. Cim-Bom, Barış’ı 2021’de 2 milyon 100 bin euro karşılığında Keçiörengücü’nden transfer etmişti.