Galatasaray Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha! Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha! Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

17.05.2023 - 16:08 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların bir dünya yıldızını daha kadroya katmak istediğini açıkladı.

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor'u Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Dindar, Galatasaray'ın bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya yakın olduğunu ifade etti. Nevzat Dindar, "Erden Timur girişimlerini sürdürüyor. Süreç olumlu ilerliyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"OKAN BURUK'A YAPILAN ELEŞTİRİLER İYİ NİYETLİ DEĞİL"

"Bu dönemde çok muazzam bir oyun kimse beklemesin. İnsanlar farklı bir oyun ve galibiyet bekliyor ama karşınızdaki takıma da saygı duymak zorundasınız. İstanbulspor 2 hafta önce Fenerbahçe'ye 3 gol atmıştı. Genel kamuoyunun beklentisi bu maçın bir kırılma maçı olduğu yönündeydi. İnsanlarda genel bir memnuniyetsizlik havası var ama bunlar olacak. Abartmaya gerek yok. Bir takım rekor kırıyorsa, bir takım geçen seneden bu zamana bu kadar kısa bir sürede ligin zirvesinde şampiyonluğa koşuyorsa bu olumsuz yorumlara katılmıyorum. Mertens kötü, Rashica eski formundan uzak. Oliveira bitmiş tükenmiş durumda. Dubois bir Boey değil... Muslera topu ayağından bir türlü çıkaramıyor. Okan hoca mı yapıyor bunları? Galatasaray'ı objektif bir şekilde bir tane adam görür. Yaklaşık 1.68 boyunda Okan Buruk'un oyuncu versiyonu Lucas Torreira... Mertens, Oliveira, Rashica, Kerem kötü durumda. Dubois iyi durumda değil. Kazımcan kötünün iyisi. Genel olarak bakıldığında bu takım hocanın önünde değil. Takım hocanın gerisinde. Getirmek istediğiniz hoca kim? Hala Okan Buruk eleştiriliyor. Bir Galatasaraylının Okan Buruk'la ilgili olumsuz eleştiri yapmasını doğru ve iyi niyetli bulmuyorum."

Haberin Devamı

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

"GALATASARAY'DA DÜŞÜŞ VAR AMA KAZANMA ALIŞKANLIĞI ÖNEMLİ"

"İki hafta önce Galatasaray dökülüyordu. Beşiktaş ve Fatih Karagümrük maçlarında iyi değildi. Rashica'nın bonservisinin alınması gerektiğini söylüyoruz zaten. Okan Buruk'la Galatasaray gayet iyi bir sezon geçirmiştir. Kerem ve Mertens'in performansları tartışılmalı. Muslera, sağ bek sol bekten verim alamıyorsunuz. Bir kişi çıkıyor Torreira... Takımı ateşliyor. Abdülkerim bile İstanbulspor karşısında iyi değildi. Ne bekliyor insanlar Manchester Ciy mi olacak bu takım? Elindeki kadro bu şu an bu isimlerle mücadele ediyorsun. İnsanlar Manchester City performansı bekliyor. Bu İstanbulspor'dan evinde 3 yedi Fenerbahçe. Konum ve ambians olarak Türkiye'nin en iyi statlarından birinde oynandı karşılaşma. Galatasaray'da düşüş var ama kazanma alışkanlığı çok önemli, Kötü oynuyor denilen Galatasaray, İstanbulspor'a pozisyon vermedi."

Haberin Devamı

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

"NAPOLI, NELSSON İLE İLGİLENİYOR! KALMASI ZOR"

"Mathias Ross'ta bir gelişim göremedik. Birkaç maçta oynadı onda da sakatlandı. Lider biy oyuncu tıpkı Nelsson gibi. Ross'ta da lider bir karakter var. Nelsson, Napoli'nin de gündemine geldi. Böyle bilgiler dolaşıyor. Kim Min Jae'nin yerine düşünüldüğü iddia ediliyor. Transfer döneminde de adı geçen oyunculardan biri. Napoli iddialarından sonra Nelsson'un kalması zor. Ama onun alternatifi Ross değil. Nelsson genç yaşta Kopenhag'da kaptanlığa kadar yükselmiş bir oyuncu. Savunma bölgesine transfer için Kuzey doğru adres gibi görünüyor. Savunma için şahsen ben de kuzeyli oyuncuları tercih ederim. Nelsson'un sakatlandığı poziyonda çok ciddi bir sakatlık yaşanabilirdi. Buna rağmen Nelsson çok iyi mücadele etti. Helal olsun. Galatasaray taraftarını tebrik etmek lazım. Maçın yıldızı Icardi yerine maçta kritik müdahalede bulunan ve kafasına 15 dikiş atılan Nelsson'u alkışladı. Galatasaray taraftarı bu sezon oyunu iyi okuyor."

Haberin Devamı

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

"ZANIOLO HIRSININ KURBANI OLDU"

"Zaniolo agresif burada bir şeyler başarmak istiyor. Hırsının kurbanı oldu. Biraz kontrolsüz olduğunu düşünüyorum. Bu yönü ilk maçından itibaren dikkat çekiyordu. Direkt 11'de oynamıyor bunun getirdiği bir baskı da var. Ben böyle adamı severim. Ruhsuz, umursamaz, dünya umrudan olmayanların yerine kafasına takanları tercih ederim. Kimisi ise rahatsız olur böyle profillerden. Bir takımı diri tutan böyle duygulardır. Arada bu tarz duygular gerekir. Diğer türlü çok monoton geçer hayat. Bir kırmızı kart gördü diye ne olacak. Bu adam böyle. Ronaldo'nun bile saha içinde agresifleştiği dönemler oluyor. İtalyanlar damat almıyor oyuncu alıyor."

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

"KEREM İTİRAZI BİRAZ ABARTTI"

"Kerem sinirlenmedi orada bir penaltı itirazı vardı. Muammer ile bir tartışma yaşadı. Icardi ile aralarında penaltının kimin atacağı yönünde bir konuşma olmadı. Kerem dışarıdan çok antipatik geliyor. Kerem özünde bir yerli oyuncu olarak çok kaliteli bir oyuncu. Kerem ile ilgili 100 made sıralayabilirim ve bir anda soğursunuz. Bardağa dolu tarafından bakmak lazım. 8+3 kuralı devam edecek. Yok etmek yerine Galatasaray taraftarının biraz daha dikkatli olması gerekişyor. Okan Buruk'a yapılan eleştiriler Kerem'e de yapılıyor. Yerli isimlere daha az tahammül ediliyor. Olumlu taraflarını görmek zorundayız. 80 dakika tribünde çileden çıkarır ama bir hareketiyle bir anda maçın koparılmasında önemli bir rolü vardır. Sadece penaltı itirazından dolayı İstanbulsporlu oyuncuyla bir gerginlik oldu. Biraz abarttı. Ligin sonuna geliyoruz Galatasaray'ın her oyuncuya ihtiyacı var."

Haberin Devamı

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

"ICARDI GELECEK SEZON DA GALATASARAY'IN GOLCÜSÜ OLACAK"

"Icardi'nin bu sezonki performansı güzel bir referans. Bu adam Galatasaray'a yakışıyor. Kim ne derse desin Galatasaray'ın reklam yüzüdür. Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'dir ve gelecek sezon da bu böyle devam edecek. Bir Icardi daha bulamazsın. Daha iyi skor yapan bir oyuncu bulabilirsin ama dünyada tek olan bir oyuncu bu. Eşi benzeri olmayan bir etki yarattı bence. Mesele sadece bir golcü transferi değil bazen bir ruh, birlikteliktir. Galatasaray taraftarı onu çok sevdi. Mauro Icardi konusunda önümüzdeki sezonlar adına bir sorun olacağını düşünmüyorum. Icardi'nin altyapısı Barcelona düzgün adam bir kere... Saha dışından da çıkardığım sonuç çok karakterli bir oyuncu. Çok sıkıntılı biriymiş gibi ama tam aksi. PSG'den üst seviyede gelmedi ama Galatasaray'da kendini buldu. Gelecek sezon Avrupa'da özellikle çok iyi bir Icardi izleriz diye düşünüyorum."

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

"VEDAT, GALATASARAY'A GELMEK İSTEYEBİLİR AMA GALATASARAY İSTER Mİ BİLMİYORUM"

"Vedat Muriqi konusunda benim bilgim yok. Mantık çerçevesinde düşünüyorum Galatasaray çok istemesine rağmen Fenerbahçe'ye gitmişti. Vedat, Galatasaray'a gelmek istiyordu ama farklı nedenlerden dolayı Fenerbahçe'ye gitmişti. Mallorca'da iyi bir sezon geçiriyor. Kötü oyuncu demiyorum ama bitiricilik konusunda bazı eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Vedat Muriqi transferi bana gerçekçi gelmiyor. Bildiğimiz isimlerden yola çıkmayalım. Bazı isimleri göreceksiniz. Muhtemelen bunlar yem olacak. Galatasaray'ın hedefi ve vizyonu çok farklı. Vedat'ın gelme isteği olabilir ama Galatasaray'ın bir isteği var mı bilmiyorum. Mostafa Mohamed geri dönüyor."

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

"RENATO SANCHES İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR"

"Galatasaray-PSG hattına dikkat çekmiştim. Sürpriz değil beklediğim hamlelerden biris Renato Sanches. İlgi var ve Galatasaray'ın radarında. Galatasaray-PSG hattında daha sıcak gelişmeler bekliyor. Bir veya iki futbolcu değil daha fazla sayıda gelenler olabilir. Gidenler de olabilir. Erden Timur, Renato Sanches için girişimlerini sürdürüyor. Süreç olumlu ilerliyor."

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

"ADNAN POLAT, GALATASARAY'IN GELECEĞİNDE YER ALACAK"

"Abdürrahim Albayrak bana 'Yönetime giriyorum' demedi ama öyle bir niyeti var. Bizim verdiğimiz bu haber birçok haber kuruluşunda yer aldı. Adnan Polat'la da ayrıldığı günden beri iletişimimizi sürdürüyoruz. Adnan Polar, Galatasaray denklemine girmiştir. Galatasaray'da iki dönem sonra 'Adnan Polat'ı düşünelim' denilebilir. Ali Dürüst'ü de gördüm. Bu da çok önemli. Galatasaray, tarihinde olmadığı şekilde huzurlu gidiyor. Divan Kurulu toplantıları da huzurlu geçiyor. Bir ittifak var Galatasaray'da herkes elini taşın altına sokuyor."

"ALEX TELLES MASADAKİ İSİMLERDEN BİRİ"

"Sol bekte Grimaldo olmadı. Keşke olsaydı ama bakacağız. Bende de net bir isim yok. Adekugbe zaten kalmıyor. Kazımcan alternatif olur. Alex Telles masadaki isimlerden biri. Bence transfer dönemine girdik ama şampiyonluk netleşmeden isimleri konuşmak hem yönetimin istediği bir şey değil hem hocanın istediği bir şey değil. Son güne bırakılmayacak. Galatasaray 1 ay önce ön eleme oynayacak. Önümüzdeki sezon daha zor olacak."

Galatasaraya bir dünya yıldızı daha Canlı yayında duyurdu: Süreç olumlu ilerliyor

Yazarlar