Galatasaray Galatasaray'a bomba gibi dönecek! 'Bu takıma borcum var'

Galatasaray'a bomba gibi dönecek! 'Bu takıma borcum var'

12.03.2024 - 09:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da beklenen randıman alınamayan yıldız oyuncu, kritik haftalar öncesi için vites yükseltti. Deneyimli futbolcunun yakın çevresine "Takımıma borcum var" dediği ve artık klasını göstermek istediği kaydedildi.

Galatasaraya bomba gibi dönecek Bu takıma borcum var

Galatasaray'da 6-2'lik Çaykur Rizespor galibiyeti moralleri iyice yükseltirken, sarı-kırmızılılar teknik direktör Okan Buruk’un verdiği 2 günlük iznin ardından tekrar toplanıyor. Takım bugün saat 17.00’de yapılacak antrenmanla, pazar günü oynanacak Kasımpaşa deplasmanının hazırlıklarını sürdürecek. Kariyerinde ilk kez Rizespor maçında hat-trick yapan Kerem Demirbay’ı, hocası Okan Buruk’un özel olarak tebrik ettiği ve “Kalan haftalarda da bu yükselişinin devamını bekliyorum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER SAĞ BEKE 

Kaan Ayhan’ın sakatlığı nedeniyle Barış Alper yeniden savunmaya dönüyor. Genç oyuncunun Kasımpaşa karşısında sağ bekte görev yapması bekleniyor. Özür diledikten sonra hocası tarafından affedilen ve cumartesi günkü idmanda takımla birlikte çalışan Sergio Oliveira, pazar günkü Kasımpaşa deplasmanında geniş kadroda kendisine yeniden yer bulacak.

Galatasaraya bomba gibi dönecek Bu takıma borcum var

AURIER RİSKE EDİLMEYECEK

Sakatlığını henüz tam olarak atlatamayan Serge Aurier, Kasımpaşa maçında da riske edilmeyecek. Tecrübeli futbolcunun geri dönüşü için Milli ara sonrası planlanıyor. 

Galatasaraya bomba gibi dönecek Bu takıma borcum var


ZIYECH İDDİALI: TAKIMIMA BORCUM VAR

Sakatlığını atlatıp sahaya çıkan ve kısa sürede yeteneklerini konuşturan Hakim Ziyech, sezonun kalan bölümüne bomba gibi hazırlanıyor. Bir kez daha Fas Milli Takımı’nın aday kadrosuna davet edilen tecrübeli futbolcu, Milli ara dönüşünde sarı-kırmızılı takım için elinden gelenin fazlasını yapacağını belirterek, “Uzun süre ayrı kaldım, takımıma bir borcum var. Şampiyonluk yarışına katkıda bulunmak istiyorum” dedi.