Galatasaray Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı

Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı

24.03.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası sağ bek için çözüm arayışlarına başlayan Galatasaray, hedefindeki ismi belirledi. Sarı-kırmızılıların kadroya katmak istediği yıldız oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.

Galatasaraya Premier Ligden 15 milyon euroluk sağ bek Transfere yeşil ışık yaktı

Galatasaray'da yeni sezonun kadro yapılanması adına çalışmalar sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da transfer gündeminin önemli başlıklarından biri de sağ bek.

Haberin Devamı

BOEY'NİN BOŞLUĞU DOLMADI

Sacha Boey'nin Bayern Münih'e transferi sonrası acil bir çözüm arayışına giren Galatasaray, Nottingham Forest'tan Serge Aurier'yi kadrosuna katmıştı. Tecrübeli oyuncudan hala yararlanılamaması üzerine Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon kadrosu adına bu bölgeye bir takviye gerçekleştirmeyi planlıyor.

TETE İDDİASI

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Sarı- Kırmızılılar, Fulham’ın 28 yaşındaki oyuncusu Kenny Tete’yi gündemine aldı. Ara transfer döneminde de adı Galatasaray’la anılan Hollandalı sağ bekin Ada kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bonservis sorunu olmayan tecrübeli oyuncuyu uygun bir maliyetle renklerine bağlamayı planlayan Galatasaray’ın, detaylı bir sağlık raporu talebinde bulunduğu da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

TAM BİR JOKER

Hollanda’da Ajax altyapısında yetişen Tete, önce Lyon’a, ardından Fulham’a transfer oldu. Bir dönem Hollanda Milli Takımı’nın formasını da giyen tecrübeli futbolcu, sadece sağ bekte değil, stoper ve sol bek olarak da görev yapabiliyor.

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Bu sezon formasını Leicester’dan transfer edilen Castagne’ye kaptıran Kenny Tete, Fulham’dan ayrılmaya karar verdi ve menajeriyle birlikte gelen teklifleri değerlendiriyor. Tete, kendisiyle ilgilenen Galatasaray’a da yeşil ışık yakmış durumda.

28 yaşındaki Hollandalı futbolcunun piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.