Galatasaray Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu

Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu

12.04.2024 - 10:50 | Son Güncellenme:

Sezon başında büyük beklentilerle bedelsiz olarak sarı-kırmızılı kulübe transfer olan Brezilyalı kanat oyuncusu, performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Yönetimin yolları ayırmayı düşündüğü Tete'ye ülkesinden talip çıkarken, teklif belli oldu.

Galatasaraya Tete piyangosu Brezilya ekibinin teklifi belli oldu

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un yeni sezonda düşünmediği Tete için piyango gibi teklif... Sezon başında 4+1 yıllık sözleşme imzalayan sambacı, imza parası ile beraber 3.1 milyon euro kazanıyor. Yönetim, yüksek maaş yükü nedeniyle de sezon sonunda Tete ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

TEKLİF 8 MİLYON EURO

Palmeiras uzun süredir takip ettiği Tete için resmi girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Brezilya kulübünün Güney Amerika'da transferin başlayacağı tarih olan 10 Temmuz sonrasında Galatasaray'la temasa geçeceği ve 8 milyon euroluk teklifte bulunacağı belirtiliyor.

Galatasaraya Tete piyangosu Brezilya ekibinin teklifi belli oldu

HEDEF 12 MİLYON EURO AMA...

Sarı-kırmızılı yönetim bonservis bedeli ödemediği 24 yaşındaki Tete için böyle bir teklif gelmesi halinde hemen pazarlıklara başlayacak. Yönetimin beklentisinin normalde 12 milyon euro olduğu ancak 8 milyon euro'ya da 'evet' denebileceği gelen bilgiler arasında...

Bu sezon tüm kulvarlarda 40 maçta 1603 dakika sahada kalan Tete 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

 

 

 

Yazarlar