Galatasaray Galatasaray'da 5 futbolcuya 50 milyon euroluk teklif!

Galatasaray'da 5 futbolcuya 50 milyon euroluk teklif!

29.01.2024 - 11:03 | Son Güncellenme:

Son olarak Boey'i 30 milyon euroya Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'da futbolcuların talipleri sıraya girdi. Sarı-kırmızılı 5 futbolcuya toplamda 50 milyon euroluk teklif yapıldı.

Galatasarayda 5 futbolcuya 50 milyon euroluk teklif

Sarı-kırmızılı ekip son olarak Sacha Boey'in transferinden 30 milyon Euro üzerinde bir gelir elde etti. Galatasaraylı futbolculara hem Avrupa'dan hem de Arap ülkelerinden teklifler gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

TETE İÇİN 5 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Galatasaray'da Brezilyalı yetenek Tete için kulübe 5 milyon Euro’luk bir teklif geldiği, yönetimin bunu reddettiği, ancak birkaç Suudi ve Katar kulübüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklar, Tete’nin kısa süre içinde 8-9 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle kulüpten ayrılacağını ifade ediyor. Brezilyalı kanat oyuncusu Tete, çıktığı 27 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

ABDÜKERİM'E 8 MİLYON EURO
Galatasaray'da yönetim, Abdülkerim Bardakcı için kulübe gelen ilgi mektuplarını yanıtsız bıraktı. Milli futbolcuyla görüşen yöneticiler, sezon sonuna kadar transferine izin vermeyeceklerini, yaz döneminde teklifleri yeniden değerlendirmeye alacaklarını iletti. Öte yandan Abdülkerim Bardakcı'ya ise 8 milyon euroluk teklif yapıldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda 5 futbolcuya 50 milyon euroluk teklif

NELSSON'A 10 MİLYON
Avrupa’da ara transferin kapanmasına sayılı günler kala, Galatasaray’ın bir yıldızına daha transfer teklifi geldi. İtalyan devi Milan’ın, Victor Nelsson’un bonservisi için Sarı- Kırmızılılar’a 10 milyon Euro önerdiği, ancak yönetimin bu teklifi tereddütsüz bir şekilde reddettiği ortaya çıktı. Danimarkalı stopere kısa süre içinde başka tekliflerin de gelmesi bekleniyor. Nelsson'a 20 milyon euro teklif gelmesi durumunda oyuncuyla yollarını ayıracak.

KEREM'E 15 MİLYON EURO
Bu sezon performansıyla öne çıkan Kerem Aktürkoğlu'na İngiltere ve Hollanda'dan 10 milyon Euro civarında teklif ulaştı. Öte yandan Bayern Münih, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a bonuslarla beraber 15 milyon euro'luk teklif gönderdi. Teklif reddedildi.

12 MİLYON EURO
İtalyan ekibi Lazio, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a 8 milyon Euro bonservis (+4 milyon Euro bonus) teklif etti. Galatasaray, 20 milyon Euro isteyerek futbolcuyu bırakma niyeti olmadığını gösterdi.