Galatasaray Galatasaray'da Ali Akman gelişmesi! İşte anlaşma şartları

Galatasaray'da Ali Akman gelişmesi! İşte anlaşma şartları

29.07.2022 - 11:43 | Son Güncellenme:

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da forvet konusunda Ali akman gelişmesi yaşandı. İşte anlaşmanın şartları belli oldu.

Galatasarayda Ali Akman gelişmesi İşte anlaşma şartları

Galatasaray'ın transfer gündemi oldukça yoğun... Sarı Kırmızılılar yeni sezon öncesi alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray'ın gündemine gelen son isim Ali Akman oldu. Sarı Kırmızılılar genç golcü için Frankfurt'la görüşmelerini sürdürürken sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

FRANKFURT'A İMZA ATMIŞTI
Eintracht Frankfurt’un 2 sezon önce Bursaspor’dan ayrılan 21 yaşındaki santraforu bedelsiz olarak kadrosuna katmış ve geçen yıl NEC Nijmegen’e kiralık olarak göndermişti. Florya’da aktif olarak görev alan eski futbolcu Ayhan Akman’ın yeğeni olan genç yeteneğin de Parçalı formayı giymek istediği bildirildi.

FRANKFURT'UN ENDİŞESİ: 'YEDEK'
Ancak geçen yıl Hollanda Ligi’nde NEC Nijmegen ile 21 kez ilk 11’de sahaya çıkarken toplam 32 maçta forma giyip 6 da gol kaydeden Ali’nin gelişimi için oynaması gerektiğini düşünen Alman ekibi, Galatasaray’da oyuncusunun sürekli yedek kalmasını istemiyor.

FRANKFURT: "TRANSFER İÇİN İZİN VERDİK"
Eintracht Frankfurt'ta forma giyen ve adı Galatasaray'la geçen Ali Akman için açıklama gelmişti. Alman ekibinin sportif direktörü Markus Krösche, genç futbolcuya transferi görüşmesi yapması için izin verdiklerini duyurmuştu. Krösche, "Ali Akman'a izin verdik. Bir kulüple kiralık transferi için görüşme halinde" dedi.

Haberin Devamı

"ALİ AKMAN'LA İLGİLİ DÜŞÜNCEMİZ VAR"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçı sonrası, Ali Akman için teklif yaptıklarını açıklamıştı.

Okan Buruk, "Ön tarafa yönlü oyuncular bakıyoruz. Hem santrfor oynayacak, ikinci forvet, kenarda oynayabilecek oyuncular bakıyoruz. Kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor. Önde de ihtiyacımız var. Ali Akman ile ilgili bir düşüncemiz oldu. Kulüple bu anlamda görüşmeler oldu. Ancak, şu anda net bir şey yok. Türk rotasyonu içerisinde bize destek verebilir." ifadelerini kullanmıştı.

ALİ AKMAN'DA MUTLU SON
Galatasaray, Eintracht Frankfurt'tan Ali Akman’ın 1 yıllığına kiralanması için futbolcu ve kulübü ile anlaşma sağladı.

HAMZA VE EFE DE KADRODA
Galatasaray'ın transferi için Eintracht Frankfurt'la görüşmelerini sürdürdüğü Ali Akman'ın iki kuzeni Efe Akman ve Hamza Akman da Galatasaray A Takımıyla birlikte antrenmanlara katılıyor.

Efe Akman ve Hamza Akman kardeşler Galatasaray'ın Avusturya'daki ilk etap kamp çalışmalarında yer almıştı. İki isim Okan Buruk'un isteği doğrultusunda Avusturya'da yapılacak ikinci etap kamp çalışmalarına da dahil edildi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un Ayhan Akman'ın iki oğluna da zaman zaman şans vereceği öğrenilirken özellikle Hamza Akman'ın Avusturya kampındaki görüntüsü camiayı ve taraftarları heyecanlandırdı.