Basketbol Galatasaray'da bir deprem daha! Fenerbahçe...

Galatasaray'da bir deprem daha! Fenerbahçe...

06.02.2015 - 09:37 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, alacakları ödenmediği iddiasıyla Galatasaray Odeabank'tan ayrılan Shavonte Zellous ile anlaştı. Galatasaray Odeabank'ın yıldız isimlerinden Kelsey Bone da maaşının ödenmediği gerekçesiyle takımdan ayrıldı.

Galatasarayda bir deprem daha Fenerbahçe...

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, büyük yankı yaratacak bir transfere imza attı. Basketfaul'un haberine göre sarı lacivertliler, alacakları ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray Odeabank'tan ayrılan ABD'li basketbolcu Shavonte Zellous ile anlaştı. Yıldız oyuncu akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Shavonte Zellous'un Türkiye'de transfer yapabilmesi ya eski kulübünün iznine bağlı, ya da alacakları nedeniyle FIBA üzerinden kontratını feshetmesi ile mümkün. Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye bonservis verme olasılığı olmadığı için Zellous'un FIBA üzerinden serbest kaldığı sanılıyor.

Zellous'un transferinin kesinleşmesi halinde Fenerbahçe'nin Angel McCoughtry ile yollarını ayırması bekleniyor.

Haberin Devamı

BİR DEPREM DAHA!

Galatasaray Odeabank'ın yıldız isimlerinden Kelsey Bone, maaşının ödenmediği gerekçesiyle takımdan ayrıldı.

Galatasaray Basketbol Şubesi’ndeki ekonomik krize son halka Galatasaray Odeabank’tan eklendi. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncularının hepsinin serbest kalma hakkını elde etmesi ve bazılarının ayrılmasının ardından, bir deprem de bayan takımında yaşandı. Bayan basketbolcuların tümünün, paralarını alamadıkları için serbest kalma hakkını elde ettikleri, Sarı - Kırmızılı takımın yıldız ismi Kelsey Bone'un takımdan ayrıldığı öğrenildi. ABD’li oyuncu, maaşının ödenmediği gerekçesiyle takımla bağlarını kopardı.
Sancho Lyttle ayrılmak üzere
Galatasaray Odeabank’ın bir diğer önemli ismi Sancho Lyttle da aynı gerekçeyle takımdan ayrılma kararı aldı. Akşam saatlerinde gelen haberlerde Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ta geçmiş alacakları yüzünden devam etmeyen Shavonte Zellous ile anlaştığı bildirilmişti. Geçtiğimiz aylarda Galatasaray Liv Hospital'da ücretleri ödenmeyen basketbolcular antrenmana çıkmamış, bu olay camia içerisinde büyük bir kaos yaratmıştı.