Galatasaray Galatasaray'da Cenk Ergün İtalya'ya uçtu! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı

Galatasaray'da Cenk Ergün İtalya'ya uçtu! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı

29.06.2022 - 18:03 | Son Güncellenme:

Yeni sezon için start veren Galatasaray iddialı bir kadro kurmak için girişimlerini sürdürüyor. Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna dahil eden sarı-kırmızılılarda Cenk Ergün transfer görüşmesi için İtalya'ya gitti.

Galatasarayda Cenk Ergün İtalyaya uçtu Dursun Özbek kesenin ağzını açtı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığıyla kapatan ve Başkanlığa Dursun Özbek'in seçildiği Galatasaray, yeni sezonu Okan Buruk yönetiminde açtı.  Bardakcı'yı kadrosuna dahil eden sarı-kırmızılılarda Cenk Ergün transfer görüşmesi için İtalya'ya gitti. İşte camiadaki sıcak gelişmeler...

Haberin Devamı

'TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK'
Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Okan Buruk sarı-kırmızılı ekibin başında ilk antrenmanına çıktı. Florya’da sezon öncesi takıma seslenen başarılı teknik adam tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Okan Buruk, “Şunun altını yeniden çizmek istiyorum; Burada yeni bir yönetim var. Yeni bir başkan ve yeni bir teknik direktör var. Yüzde yüz kendisini hazırlamış bir oyuncu grubu istiyorum .Hepinizin yüzde yüzü vereceğine çok inanıyorum. Bizim hedefimiz sizin asıl performansınızı çıkartmak. Bunu da hep beraber başaracağız. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bunun dışında başka bir şey düşünmeyeceğiz” diye konuştu.

BURUK’UN ANA PLANI 4-3-3
Yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdüren Galatasaray’da Okan Buruk’un ana planı 4-3-3 olacak gibi görünüyor. Genç hocanın ilk olarak bu kurgu üzerinde duracağı belirtildi. Buruk’un bu formasyonu ana plan olarak gördüğü ve transferlerin de buna göre yapılacağı öğrenildi. Bu arada İspanyol antrenör Albert Riera ve atletik performans antrenörü Yasin Küçük kulüpten ayrılırken, kondisyoner Kaan Arısoy görev başı yaptı.

Haberin Devamı

ASLAN'DAN KAAN AYHAN VE MERT MÜLDÜR HAMLESİ
Türk devlerinin transferi için yoğun uğraş verdiği Kaan Ayhan ve Mert Müldür için, Galatasaray bir adım öne geçecek gibi görünüyor.

Cenk Ergün'ün Sassuolo ile yaptığı son görüşmede talep edilen rakamlar, Sarı-Kırmızılılar'a fazla gelmişti.

ÖZBEK KESENİN AĞZINI AÇTI
Ancak Florya'da yapılan transfer zirvesinde, başkan Dursun Özbek'in şampiyonluk yarışındaki rakiplerine karşı psikolojik üstünlük sağlamak amacıyla kesenin ağzını açması, operasyonun gidişatını Galatasaray lehine değiştirebilir.

Öyle ki Cenk Ergün'ün ikinci Avrupa seferinde ilk olarak Sassuolo ile masaya oturacağı ve Türkiye'ye bu kez eli boş dönmek istemediği öğrenildi.

NELSSON DA SATILABİLİR
Fanatik'in haberine göre; Her iki oyuncuyla da prensip anlaşmasına varan Sarı- Kırmızılılar, Sassuolo ile bonservis bedeli ve ödeme planı konusunda anlaştığı anda Kaan ve Mert'i kampa yetiştirmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un iki Milli yıldızı da kadrosunda görmek istediği belirtiliyor. Bu oyuncuların transferi, yerli rotasyonunda da Aslan'a avantaj sağlayacak. Marcao'nun satılma ihtimaline karşın Abdülkerim Bardakcı'yı renklerine bağlayan Galatasaray Yönetimi, Kaan Ayhan'ın gelişiyle Nelsson'a yapılan teklifleri de değerlendirme fırsatı bulacak.

BOEY'YE KULÜP ARANIYOR
Mert Müldür ise Kaan Ayhan'dan da bağımsız olarak Galatasaray'ın transferini en çok istediği oyuncuların başında geliyor.

Sağ bekte Sacha Boey'yi gözden çıkaran ve genç oyuncuya kulüp arayan Sarı- Kırmızılılar, gözünden geçirdiği operasyon sonrası sahalara güçlü dönen, fakat eski günlerini aratan Omar Elabdelloui'nin yerine, Mert'i takviye etmenin hesapları içinde.

Marcao'dan elde edilmesi muhtemel gelirin büyük kısmının, Kaan Ayhan ve Mert Müldür'ün bonservislerine ayrılması bekleniyor.

Yazarlar