Galatasaray Galatasaray'da Derrick Köhn için sıkı pazarlık! İşte masadaki teklif

Galatasaray'da Derrick Köhn için sıkı pazarlık! İşte masadaki teklif

07.02.2024 - 07:23 | Son Güncellenme:

Transfer döneminin sona ermesine kısa süre kala Galatasaray hareketlilik yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Derrick Köhn’ün transferi için sıkı bir pazarlık içerisine girdi

Galatasarayda Derrick Köhn için sıkı pazarlık İşte masadaki teklif

Angelino'nun ayrılığı sonrası sol bek arayışına giren Galatasaray'ın gündeminde Derrick Köhn yer alıyıor. Sarı-kırmızılı ekibin teklifi ortaya çıktı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN TEKLİFİ

Galatasaray, Derrick Köhn’ün transferi için sıkı bir pazarlık içerisine girdi. Sezon sonunda 3 milyon euro çıkış maddesi olan sol bek için 400 bin euro kiralama ve 2 milyon euro satın alma opsiyonu teklif eden sarı-kırmızılılar oyuncuyla anlaştı.

3 MİLYON EURODA ISRARCI

Hannover’in kiralama istemediği ve 3 milyon euroda ısrar ettiği öğrenildi. Pazarlıkların devam ettiği ve 25 yaşındaki Gana asıllı Alman futbolcunun işinin hafta sonuna kadar çözüleceği bildirildi. Köhn’nün menajeri Ersin Akan’ın İstanbul’daki görüşmelerinden sonra Alman ekibinden önlerini açmasını isteyeceği belirtildi. 

Ziyech, 2 aydan önce dönmeyecek
Galatasaray’da Afrika Kupası’ndan sakat dönen Hakim Ziyech’in sahalara dönüş süresinin beklenenden uzun olduğu öğrenildi. İç ve dış yan bağlarında gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde ise kemik ödemi tespit edilen tecrübeli futbolcunun 2 aydan önce sahalara dönemeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı