Galatasaray Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a tam destek! 'Biz sana inanıyoruz'

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a tam destek! 'Biz sana inanıyoruz'

23.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yöneticiler, Florya çıkarmasında Teknik Direktör Okan Buruk’a koşulsuz destek verdi. Özbek’in tecrübeli teknik adama, “Biz seninle yola çıktık ve devam edeceğiz. Sonuna kadar da sana güveniyoruz” diye konuştu.

Galatasarayda Dursun Özbekten Okan Buruka tam destek Biz sana inanıyoruz

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek ve yönetimin, önceki akşam gerçekleştirdiği Florya çıkarmasının nedeni belli oldu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek ile beraber İkinci Başkan Metin Öztürk, Genel Sekreter Eray Yazgan, yöneticilerden İsmail Sarıkaya, Bora Bahçetepe, Emir Aral ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un tesislere, Teknik Direktör Okan Buruk’a destek vermek için gittikleri ortaya çıktı.

Kulübün bugünkü Ankara programı nedeniyle Alanya maçı öncesi Florya’ya önceki gün gitme kararı alan Başkan Özbek’in, Buruk’la bir araya gelerek, “Hocam yazılanlara çizilenlere bakmıyoruz. Bakmayacağız da... Biz seninle yola çıktık ve devam edeceğiz. Sonuna kadar da sana güveniyoruz. Lig uzun bir maraton. Kayıplar elbette olacak. Üstelik bunu yaşarken de hakem kararlarını görüyoruz” diye desteğini belirttiği bildirildi.

Haberin Devamı

Başkan’ın şöyle devam ettiği öğrenildi:

“Fikstür dezavantajımız da kalmadı. Artık bir süre evimizde ve İstanbul’dayız. Alanya maçıyla beraber taraftarımızın da desteğiyle yeni bir sayfa açacağız. Biz sana ve bu takıma inanıyoruz.”

Yazarlar