Galatasaray Galatasaray'da Fernando Muslera'dan ayrılık kararı

Galatasaray'da Fernando Muslera'dan ayrılık kararı

11.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile iki yıl daha mukavelesi bulunduğunu hatırlatan Uruguaylı file bekçisi, “Sözleşmeme sadık kalma düşüncesindeyim” dedi, kariyerine futbola başladığı Wanderers’te son vermek istediğini söyledi.

Galatasarayda Fernando Musleradan ayrılık kararı

Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera, sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği, Dünya Kupası ve jübilesiyle ilgili önemli açıklamada bulundu.

Uruguaylı file bekçisi, Channel 12 Televizyonu’na verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

- Önemli olan, iki kötü sakatlıktan sonra Dünya Kupası’na sağlıklı bir şekilde gitmek. Benim yaşımdaki birinin fiziksel durumu her zaman ön plandaydı. Gerçek şu ki tam olarak iyileştim ve maçları maçları korkmadan oynayabiliyorum.

- Milli Takım geçiş aşamasında, bu benim dördüncü Dünya Kupası olacak. Benim için büyük bir gurur. Oynadığım elemeler beni motive etti. Uruguay kalesini koruyacak her oyuncu hazır. Bugün sıra Chino Rochet’de ve bu beni çok mutlu ediyor.

Haberin Devamı



‘İyi hissediyorum’

- (Emeklilikle ilgili) Bunu düşünmeye başlıyorsunuz. Özellikle çocuklarınız olduktan sonra... Ne zaman ve nasıl olacak? Fiziksel olarak şu anda çok iyi hissediyorum, üst düzey mücadele etmek istiyorum.

- Muslera olduğum için gelmek istemiyorum ancak futbol kariyerime başladığım yerde, Wanderers’ta son vermek istiyorum. Hayal ve düşünce orası...

- Şu anda Galatasaray ile iki yıllık sözleşmem var ve kulüp ile ülkenin bana verdiklerine saygı duyarak sözleşmeme sadık kalmak kalma düşüncesindeyim” açıklamalarını yaptı.

Boey’e ‘büyük’ ilgi

İtalyan ünlü futbol sitesi calciomercato.com, Galatasaray’ın sağ beki Sacha Boey için iki büyük Avrupa kulübünün devrede olduğunu yazdı. Haberde, “Boey’i hem Real Madrid hem de Liverpool istiyor” diye yazıldı.

Real Madrid ile ilgili yayın yapan sitelerden “defansacentral.com” da, İspanyol kulübünün scoutlarının Boey’i markaj altına aldığını dile getirdi.
Buradaki haberde de Real’in, Dani Carvajal’ın yerini doldurabilmek için çalışma yaptığını, Galatasaraylı futbolcunun henüz 22 yaşında olmasının da İspanyol devi için avantaj olabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı