Galatasaray Galatasaray'da hedef Angelino ve Paredes! Cicaldau ile Morutan yolcu

Galatasaray'da hedef Angelino ve Paredes! Cicaldau ile Morutan yolcu

07.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımda transfer çalışmaları kapsamında hedefteki isimler netleşti. Bir taraftan forvette Antonio hamlesi için uğraşan Galatasaray, diğer yandan orta saha Paredes ve sol bek Angelino için çaba harcanıyor.

Galatasarayda hedef Angelino ve Paredes Cicaldau ile Morutan yolcu

Son şampiyon Galatasaray’ın transferdeki hedefleri netleşti. Bir taraftan Icardi’ye alternatif oluşturabilmek için ikinci forvet arayan ve West Ham’dan Antonio başta olmak üzere yoğun şekilde çalışan Cim Bom, diğer taraftan ise orta sahada 8 numara ve sol bek için temaslar yoğunlaştı.

Haberin Devamı

Aslan’ın orta saha için en büyük hedefi olan Leandro Paredes için gelişmelerin olumlu yönde seyrettiği öğrenildi. Arjantinki yıldızın bonservisini elinde bulunduran PSG ile pazarlıklarda sona gelen sarı-kırmızılılar İtalyan ekibi Lazio’nun da talip olduğu Parades’i ikna etmeye çalışıyor. Parades evet derse transferde işlem tamamlanacak.

Sol bek içinse Angelino ısrarı devam ediyor. Okan Buruk’un ısrarla istediği İspanyol bek için son ana kadar ısrar sürecek. Galatasaray, bonservisi Almanya’nın Leipzig kulübünde olan Angelino’yu satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılarda şu an Paredes ve Angelino konusunda yoğun bir çalışma yürütülüyor. 

Galatasaray’ın Rumen yıldızları yine sınıfta kaldı. Hull City ile yapılan hazırlık maçında beklentilerin altında kalan Cicaldau ve Morutan’ın yeni sezonda kadroda düşünülmediği öğrenildi. 

Haberin Devamı

Teknik direktör Okan Buruk’un geçen sezonu kiralık olarak başka kulüplerde geçiren iki oyuncuyu Avusturya kampına götüreceği ama ilerleyen dönemde kadroda tutmayacağı bildirildi. İki futbolcudan zarar etmek istemeyen ve oynayabilecekleri kulüplere gitmelerini düşünen sarı-kırmızılılar sözleşmelere de satın alma opsiyonu koymayı planlıyor.

TORREIRA'DA SAKATLIK

Galatasaray’ın Hull City ile oynadığı hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sol dizinde esneme olan tecrübeli orta saha Lucas Torreira’nın dün çekilen MR’ında iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edildi. Tedavisine başlanan başarılı futbolcunun Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turuna yetişmesinin zor olduğu bildirildi. Öte yandan dün sabah saatlerinde çalışmalarına devam eden Galatasaray bugün izin yapacak.