Galatasaray Galatasaray'da iki transfer gelişmesi birden! Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemans'ı duyurdu

Galatasaray'da iki transfer gelişmesi birden! Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemans'ı duyurdu

05.06.2023 - 13:54 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü maçında şampiyonluğunu ilan eden ve derbi galibiyetiyle sezonu galibiyetle kapatan Galatasaray'da sıra transferlere geldi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Youri Tielemans transferleri hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasarayda iki transfer gelişmesi birden Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemansı duyurdu

Spor Toto Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde alınan 3-0'lık galibiyetle şampiyonluğunu taçlandırdı. Sarı-kırmızılılarda sıra transfere geldi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Dindar, İlkay Gündoğan ve Youri Tielemans transferleri hakkında bilinmeyenleri aktardı.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GALATASARAY BU LİGİN EN İYİ TAKIMI"

"Galatasaray bu ligin en iyi takımı benim mesajını verdi. Bu maç şampiyonluk maçı da olabilirdi. Fenerbahçe'nin deplasmanda 3 gol atabileceği konuşuluyordu. Bir dakika! Nasıl 3 gol atabiliyorsun? Fenerbahçe hep son dakikalarda goller atıp kazanıyordu. Fenerbahçe bir şekilde hayata tutunabiliyordu. Bu insanları tedirgin ediyordu. Şampiyonluk alametidir. Fenerbahçe bir yerde duvara toslayacaktı. Fenerbahçe, Beşiktaş maçında da kötüydü ama Galatasaray maçı bambaşka oldu. Fenerbahçe yense şampiyonluk kutlamalarını gölgede bırakabilirdi. Bunu yapabilecek gücü yok Fenerbahçe'nin... Her şeyden vazgeçtim ezeli rakibinin sahasına gidiyorsan o maçı kazanacaksın. Takım o kadar düştü ki söylenecek hiçbir şey yok. Galatasaray açısından bakıldığı zaman bu takım bu ligin en iyi takımı. İçeride dışarıda Fenerbahçe'ye 3 attı. Yıldızlar geçidi oldu. Öyle bir hava var ki Galatasaray'da oyuncuların tarzı, camianın yaşayış şekli farklı bir tarzda. Galatasaray öte yandan Fenerbahçe'ye 3 gol attı. Futbolcular gevşememiş."

Haberin Devamı

Galatasarayda iki transfer gelişmesi birden Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemansı duyurdu

"JESUS KENDİNE YAKIŞANI YAPMIŞ"

"Bence Jesus kendisine yakışan hareketi yapmış. Jesus fazla Türkleşti. Önce baktı bu işler nasıl oluyor nasıl gidiyor. Ali Koç'un yerinde olsam operasyona Fenerbahçe'deki kanaat önderleri ve yorumlayanları ayıklarım. Bunları özgürlük çerçevesinde yaparım. Mesafeli olurum bu insanlarla. Hataları yüzüme söyleyecek insanları dinlerim. Ben Ali beyin yerinde olsam Nevzat Dindar'ı dinlerim. Jesus tercih edildiğinde bir arkadaşla konuşuyoruz iyi bir tercih olduğunu söyledi ben de 'Doğru söylüyorsun ama günün sonunda bu adamla alakalı benim aklımda kaybedişleri kaldı' dedim. İşte looserlık budur. Diğer tarafta da her daim kazanan Okan Buruk var. Ben maçı izlerken Fenerbahçeli futbolcuların hocası için oynadıkları hissine kapılmadım. Diğer tarafta rotasyonlu bir kadro vardı. Zaniolo depresyonda deniliyordu hepsini depresyona soktu dün gece."

Galatasarayda iki transfer gelişmesi birden Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemansı duyurdu

"İLKAY GÜNDOĞAN, GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE"

Haberin Devamı

"Taraftarda bir burukluk var. Galatasaray üçüncü golü bulunca duruyor. Bir gün 6 olacak ama ne zaman olacak. Gelecek sezon işler daha kolay olacak. Bütün bildiklerinizi unutun. Bu topraklar için iyi transferler olacak. İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın gündeminde olan bir oyuncu. Bir Şampiyonlar Ligi finalini izleyelim. Hayat sizi hayallerinizin ötesine de götürebilir. İlkay Gündoğan için görüşme her zaman oluyor. Galatasaray, İlkay ve ailesiyle irtibat bundan önceki yönetim döneminde de vardı. Son oynanan Manchester United maçında jeneriklik goller attı. Ben her duyguyu yaşayan oyuncunun gelmesinin daha kolay olacağını düşünüyorum. Belki de en iyi döneminde aidiyet hissettiği yere gitmek ister. Duygusal anlamda Galatasaray, İlkay için başladığı yer. Somut olarak kulüpte değildi ama sonuçta futbolu bu takımla sevdi. Bu takıma karşı hisleri var. İlkay için en doğru zamanın bu sene olduğunu düşünüyorum."

Galatasarayda iki transfer gelişmesi birden Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemansı duyurdu

"ICARDI TRANSFERİ SABIR GEREKTİRİYOR"

"Icardi için bugün kim gidiyor veya kalıyor diyorsa yalan söylüyor. Icardi bir süreç ve bekleyeceğiz. Mauro Icardi sürecini yakından takip ediyorum. Galatasaray taraftarları şunu iyi bilsin yazın herkes Dursun Özbek'e sallarken biz cüzdan dolu dedik. Günün sonunda insanlar bizim dediğimize geldi. Transferde bir gelişme olursa haber vereceğiz. Icardi için bugün kalıyor veya gidiyor demek yalan söylemektir. Oyuncunun tavırlarına baktığımızda, camianın ona davranış şekline baktığımızda bu aşk burada bitmemeli. Icardi 'Beni hiç kime bu kadar sevmemişti' demişti. Sevilmek güzel bir duygu. Mauro Icardi'yi eşi bile bu kadar sevmedi. Bu transfer biraz zor ama Galatasaray'ın parası da var aklı da var. Bu ay sonu Icardi konusunda gelişmeler olabilir. Galatasaray bu işi bu ay sonuna kadar bitirmek istiyor. Biraz sabır gerektiren bir transfer. Icardi'ye Galatasaray'dan başka hiçbir Türk takımı yanaşamaz bile. Randevu bile alamazlar. Dün de zaten hem eğlencesiyle seçtiği parçalarla özellikle 'Fener ağlama' demesiyle Fenerbahçe teklif yapsın diyenlere seslendi."

Haberin Devamı

Galatasarayda iki transfer gelişmesi birden Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemansı duyurdu

Haberin Devamı

"GALATASARAY'IN TIELEMANS'A İLGİSİ VAR! MERTENS DE DEVREDE"

"Galatasaray'ın Tielemans'a ilgisi var. Düşünülen profillerden birisi. Kolay bir transfer değil ama Galatasaray'ın elini güçlendiren faktörler var. Mertens'in varlığı bir şans. Mertens'in yakınları üzerinden birtakım temasların kurulacağı bilgisi bana da geldi. Tielemans konusunu yaz transfer döneminde uzun süre konuşacağız. Tielemans transferi için olumlu düşünüyorum. Tielemans gündemde. Karşı tarafta kulüp yok oyuncu ve menajeriyle direkt iletişime geçilecek. Bu da transferi kolaylaştırabilecek bir unsur."

Galatasarayda iki transfer gelişmesi birden Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemansı duyurdu

"ERDEN TİMUR AÇIKLAMALARDA BULUNACAK"

"Erden Timur lig biter bitmez konuşacak. Bu sezon yaşananlara dair Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulunacak. İlla belge ve kaynak olarak düşünülmemesi gerekir.

"ADAMA TRAORE VE ZAKHARYAN GÜNDEMDE DEĞİL"

"Adama Traore transferde öncelik değil. Galatasaray'ın önceliği Milot Rashica... Adama Traore'nin fiziği daha güçlü ama Rashica daha faydalı bir oyuncu. Arsen Zakharyan gündemde değil. Genç ve kaliteli bir oyuncu ama bu tarz çok oyuncu var. Galatasaray bu sene farklı bir takım kuracak. Küçük düşünmeyelim. Galatasaray'a yakışan oyuncular olacak. Sadece bahsedilen yıldızlar değil gerekirse kuyruklu yıldız bile alır Galatasaray..."

Galatasarayda iki transfer gelişmesi birden Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemansı duyurdu

"NELSSON, ZANIOLO VE BOEY AYRILACAK"

"Nelsson dün veda etti. Görüntü o... Sacha Boey'i tutmak imkansız. Zaniolo'ya iki Premier Lig takımı Bournemouth ve Tottenham'ın teklifleri resmi. İki takım da 30 milyon euro önerdi. Torreira yüksek ihtimal kalacak. Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo yüksek ihtimalle takımdan ayrılacak ve yüksek bonservis getirisi elde edilecek."

"GALATASARAY, UĞURCAN ÇAKIR VE ABDÜLKADİR ÖMÜR'Ü İSTİYOR"

"Uğurcan milli bir kaleci. Sonuçta Trabzonspor'un kalecisi ama Galatasaray'a uzak değil. Galatasaray formasını yadırgamaz. Uğurcan'ın Galatasaray'a yakışan karakterde ve kalitede olduğunu düşünüyorum. Görüşmeler olacak. Galatasaray, Muslera'nın alternatifi olarak çok kaliteli bir kaleci transferi planlıyor. Bunun yerli olarak karşılığı Uğurcan Çakır... Galatasaray'ın Uğurcan Çakır hamlesi kaçınılmazdı. Trabzonspor'a Mostafa Mohamed, Morutan gibi isimler önerilecek. 8 milyon eurodan 5 milyon euro seviyelerine inilebilir. Uğurcan Çakır, Galatasaray'ın gündeminde. Sadece Uğurcan Çakır değil Abdülkadir Ömür de Galatasaray'ın gündeminde yer alan oyunculardan birisi."

Galatasarayda iki transfer gelişmesi birden Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemansı duyurdu

"TAVARES KONUSUNDA BİLGİM YOK! BLAS İSMİNİ DUYMADIM"

"Nuno Tavares'i ben de gördüm ama henüz bu konuda bilgi almadım. Çok iyi bir oyuncu. Ludovic Blas ismini ise duymadım."

Yazarlar