Galatasaray Galatasaray'da odak noktası Mauro Icardi

Galatasaray'da odak noktası Mauro Icardi

21.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi, Arjantinli yıldız futbolcunun transferindeki belirsizliğe rağmen, bütün planlarına onu dahil ediyor. Sarı-kırmızılılar, alınabilecek diğer santrfor profillerini de buna göre belirliyor.

Galatasarayda odak noktası Mauro Icardi

Galatasaray’ın transferdeki odak noktası Mauro Icardi oldu. Arjantinli yıldızın durumundaki belirsizliğe rağmen sarıkırmızılılar, bütün planlarına onu dahil ediyor. Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un bu konuda son derece planlı ve sabırlı hareket ettiği bildirildi. Alınacak diğer forvetlerin profillerinin de buna göre belirlendiği öğrenildi. Yüksek maliyetli ve ikinci forvet olmayı da kabul edecek bir golcünün alınmasının olumlu ve olumsuz yönleri üzerinde duran Galatasaray Yönetimi’nin, buna göre bir yol izledikleri belirtildi.

Diğer pozisyonlarda olduğu gibi forvet hattı için de elinde birçok opsiyon bulunan sarıkırmızılıların, dikkatli adım atacağı vurgulandı. Icardi konusunun zaman olacak olmasından dolayı Temmuz ayının sonundaki Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi’ne kadar bir forvetin işinin bitirileceği bildirildi. Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz’ın ise 3. forvet olarak kadroda bulunacağı belirtildi.

Haberin Devamı

JUVENTUS’LA MÜTHİŞ TAKAS

Cim-Bom’un İtalyan yıldızı Zaniolo Juventus’un yakın markajına girdi. La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre, Juventus ve Galatasaray’ın transfer görüşmesi, McKennie ve Zaniolo’nun yanı sıra Sacha Boey ve Moise Kean üzerinden de genişleyecek. Icardi’deki belirsizliği nedeniyle sarı-kırmızılıların Kean’i öncelik haline getirebileceği iddia edildi.

Yazarlar